Pune pastă de dinți pe hârtie igienică în bucătărie și așteaptă puțin. Așa scapi de o problemă enervantă vara

de: Ștefan R. Apostol
01 08. 2024

Din când în când, când suntem în pană de idei despre cum să facem curățenie, sau să scăpăm de lucruri urâte, apar tot felul de trucuri pe internet. Multe dintre ele par a fi banale, dar odată folosite rămânem surprinși de rezultate. Este și cazul acestui truc, în care va trebui să folosești pastă de dinți pe hârtie igienică în bucătărie, iar restul înseamnă răbdare și să aștepți să vezi efectele.

Trucuri de pe internet adunate, și care dau rezultate

Internetul, acest vast spațiu unde toți găsesc aproape orice, are momente când ne surprinde cu trucuri, aparent banale, dar care pot face diferența. Pentru gospodinele care au o mare problemă cu țânțarii, spre exemplu, sunt o multitudine de astfel de trucuri, care dau și rezultate, culmea?!

Printre aceste trucuri de pe internet adunate, și care dau rezultate, se regăsește și cel despre care ne-am propus să vă scriem astăzi, și care implică ingrediente regăsite în fiecare casă.

Vorbim despre banala pastă de dinți și hârtia igienică, soluția naturală care te poate ajuta să scapi de aceste insecte. Cu siguranță că vă veți întreba ce legătură este între o pastă de dinți pe hârtie igienică în bucătărie? Nu vă impacientați, răspunsul vine imediat.

Pune pastă de dinți pe hârtie igienică în bucătărie și așteaptă

Deși cu siguranță că nu te-ai aștepta la asta, trucul simplu despre care vorbim, este că te va ajuta să faci un repelent de țânțari super-eficient pentru interior și exterior.

Da, ai înțeles bine, dacă pui pastă de dinți pe hârtie igienică în bucătărie, te scapă de țânțari, și nu doar aici, ci în toată casa. Iată de ce ai nevoie pentru a face asta:

  • 8 felii de hârtie igienică
  • pastă de dinți cu mentă
  • borcan de sticlă
  • brichete sau chibrituri

Cum faci acest repelent natural pentru țânțari

Tot ce aveți de făcut, după ce v-ați asigurat că aveți cele de trebuință, este să decupați hârtia igienică astfel încât să aveți 2 benzi a câte 4 felii. Apoi suprapuneți cele 2 benzi de hârtie și rulați-o pentru a forma un tub.

Ulterior, întindeți pasta de dinți pe întreaga lungime a hârtiei și împingeți tubul într-un borcan de sticlă.

Acum este momentul să apropiați hârtia de borcan cu cel puțin 10 cm și să o aprindeți cu bricheta. Ardeți complet hârtia astfel încât pasta de dinți să miroasă, și astfel vă veți bucurați de o seară fără țânțari.

De ce pastă de dinți pe hârtie igienică?

Ca să înțelegeți mecanismul din spatele acestui truc, trebuie menționat că pasta de dinți are un miros foarte pronunțat de mentă. Pe măsură ce arde, se răspândește în jurul acestui spațiu, și te scapă de țânțari.

De aceea vă recomandăm să luați o pastă de dinți cu un miros puternic de mentol. Cum hârtia igienică arde încet, repelentul durează destul de mul, aproximativ 1 oră. Bineînțeles, sunteți liberi să măriți lungimea hârtiei pentru a-i mări timpul de difuzie.