Știm prea bine că atunci când gătim carne de pasăre, cheia succesului sunt ingredientele pe care le adăugăm pentru a-i da o aromă specială. Pune acest condiment peste carnea de pui, îi va da un gust fantastic. Trucul a fost dezvăluit de celebrul bucătar Jamie Oliver.
Gătită la cuptor, pe aragaz sau la grătar, carnea de pui este nelipsită din dieta de zi cu zi a multor persoane. Este ușor de digerat, recomandată mai ales în cazul celor care respectă un regim alimentar special fie pentru a da jos kilogramele acumulate în plus, fie la recomandarea medicului.
Cu toate astea, nu este cea mai aromată. Pentru a-i da un gust deosebit, trebuie să folosim diferite condimente. Rafturile magazinelor nu dus lipsă de mixuri speciale, însă celebrul bucătar Jamie Oliver a dezvăluit care este condimentul pe care ar trebui să-l pui peste carnea de pui pentru a-i da un gust fantastic.
Carnea de pui merge de minune combinată cu usturoi, miere, migdale, șofran, curry, ulei de măsline, mai multe ierburi mediteraneene, caise uscate, scorțișoară, vin alb, cimbru, marmeladă de portocale, lămâie, unt, chiar și cu sos de ciocolată.
Te-ar putea interesa și: Ce să adaugi în aluatul de clătite ca să iasă super pufoase. Trucul folosit de celebrul bucătar Jamie Oliver
Jamie Oliver, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din lume, a prezentat un condiment special pentru pui, ușor picant, obținut din combinarea mai multor mirodenii:
Ingredientele din lista de mai sus se zdrobesc și se amestecă bine. Apoi, carnea se freacă pe toate părțile cu condimentul obținut, înainte de a fi preparată termic.
Te-ar putea interesa și: Rețeta lui Jamie Oliver pentru cei mai buni cartofi fripți. Ingredientul care face diferența