Din inimă pentru partid. Cum s-a văzut din stradă mitingul PSD Craiova: „Ce, cășunarăți pe noi acuma?”

Din inimă pentru partid. Cum s-a văzut din stradă mitingul PSD Craiova: „Ce, cășunarăți pe noi acuma?”

Mitingul PSD organizat vineri la Craiova provoacă în continuare reacții. Nu atât pentru amploare, cât pentru modul în care au fost mobilizați oamenii la această manifestare electorală.

Un reportaj realizat de Recorder.ro prezintă o modul în care s-a văzut acțiunea „la firul ierbii”. Adică, din stradă, pentru că orașul a fost gazdă pentru o mulțime pestriță.

Cu totul, 40.000 de membri și simpatizanți PSD s-au strâns în centrul Craiovei. Unii au venit pentru că i-a chemat partidul, singurul în care cred, alții ca să ceară ajutoare sociale mai mari:

„E singurul partid care a făcut ceva în România. E singurul partid…Cel mai bun. Până la final!Sus PSD!”

Din dragoste pentru PSD: „E singurul partid! Să dea la social!”

Între cei care au fost chemați sau aduși la miting s-au aflat și oameni cu deficiențe de auz, culmea, ca să asculte discursuri, notează Recorder.ro.

Nu puțini au fost cei care depind de ajutoarele bănești de la stat, despre care jurnaliștii apreciază că ar fi fost șantajați cu „socialul”.

„Să mai taie din pensii, să pună la alocațiile copiilor. La social, fratele meu!”

Unii au fost mânați de primari să onoreze manifestarea electorală a PSD. O altă categorie a fost cea a funcționarilor din instituțiile de stat care păreau hotărâți să-și păstreze locul de muncă.

„Ce, cășunarăți pe noi acuma… Suntem marea majoritate din stat. Ăștia suntem și cu ăștia defilăm.”

Mulțimea a fost completată de pensionari care au sperat la noi indexări dar și tineri veniți să facă bășcălie, potrivit reportajului Recorder.

„Știți ce înseamnă PSD-ul? Pe tine te întreb… Ăia care v-a dat locuri de muncă, salarii mai mari. Asta e, mă PSD-ul, mă, tinere, mă!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI