Protest inspirat de mișcarea #ȘîEu: „Vrem stadion”. Lucrările pentru Euro 2020, sub semnul întrebării

Protest inspirat de mișcarea #ȘîEu: „Vrem stadion”. Lucrările pentru Euro 2020, sub semnul întrebării
Ionel Dănciulescu, în studioul Digi Sport, inspirat de mișcarea #ȘîEu: „Vrem stadion”. Foto: DigiSport

Directorul sportiv al Clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, s-a alăturat protestatarilor #ȘîEu și a cerut construirea stadioanelor promise în vederea Euro 2020 cu un mesaj scris pe o coală A4.

Invitați în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport, Gabi Balint și Ionel Dănciulescu „au pus la cale” acest protest spontan.

Gabi Balint i-a înmânat reprezentantului Dinamo o foaie de hârtie pe care era scris mesajul „Vrem stadion”.

Inspirat de românii care cer autostrăzi în cadrul campaniei #ȘîEu a omului de afaceri Ștefan Mandachi, Ionel Dănciulescu a prezentat mesajul spre camerele de filmat.

Gabi Balint: A intrat în grevă Dănciulescu…
Ionel Dănciulescu: Gata, facem grevă!
Radu Naum: Poți să scrii dedesubt „dacă se poate, domnul Badea”?
Gabi Balint: Eu zic să faci tu primul metru de gazon.
Ionel Dănciulescu: „Dacă ar fi asta, aș face (…). Nouă ne trebuie un stadion nou, asta e clar.

După o pauză de publicitate, Ionel Dănciulescu a completat mesajul „Vrem stadion” cu „fără pistă”, notează Digisport.ro.

Euro 2020: Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo

Acțiunea simbolică din studioul de televiziune vine în condițiile în care soarta stadionului Dinamo pare incertă. Sunt temeri întemeiate că arena nu are cum să mai fie re-construită până în vara anului viitor, când ar trebui să găduiască meciuri de antrenament ale echipelor care vor juca în România la Campionatul European din 2020.

Conducerea Dinamo a transmis că există slabe speranțe ca proiectul să poată fi realizat în timp record, în ciuda promisiunilor făcute de Guvern și a declarației primarului sectorului 2, Dan Cristian Popescu, care spunea că refacerea stadionului din șoseaua Ștefan cel Mare s-ar afla pe lista sa de priorități.