Protest împotriva lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum, după ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf

Protest împotriva lui Gigi Becali. Ce se întâmplă acum, după ce FCSB va juca pe Stadionul Arcul de Triumf
Gigi Becali nu mai înţelege nimic! Are probleme şi din cauza fanilor de la naţionala de rugby

După ce a primit interzis pe Ghencea, Gigi Becali a fost refuzat şi pe o altă arenă care se construieşte în Bucureşti. Patronul de la FCSB intenţiona să îşi ducă echipa să joace la Arcul de Triumf, pe stadionul care se face pentru Euro 2020. Dar şi acolo se loveşte de o opoziţie vehementă. Suporterii echipei naţionale de rugby nici nu vor să audă că stadionul destinat acestui sport va fi mutat pentru fotbal şi FCSB. Anunţă chiar proteste de stradă în cazul în care Gigi Becali va insista pentru această arenă.

FCSB şi Rapid vor să joace pe Stadionul Arcul de Triumf, dar fanii naţionalei de rugby se opun

„Suporterii de rugby protestează împotriva fotbalizării politice a Casei Rugbyului Românesc. Club 16 – Horia Ungur, clubul suporterilor echipei naționale de rugby, își exprimă tristețea și îngrijorarea pentru că asistă la o discuție lipsită de spiritul acestui joc minunat, și anume fair-play-ul, în legătură cu soarta a ceea ce noi, iubitorii de rugby, numim Casa Rugbyului Românesc: Stadionul Național de Rugby „Arcul de Triumf”.

În calitate de suporteri, vedem o discuție în contradictoriu, bazată pe interese care ne sunt străine și de care ne disociem, din care înțelegem doar atât: rugbyul românesc nu va mai avea o casă a lui, va fi unul dintre sporturile pe care le găsim la categoria „altele”. De unde și tristețea noastră. Noi, Club 16, ne exprimăm speranța că Stadionul „Arcul de Triumf” va rămâne ceea ce este din 1927: Casa Rugbyului Românesc. Și ne exprimăm această speranță pe baza faptului că nimeni, indiferent de funcție, nu ar vrea să fie numit groparul Casei Rugbyului Românesc”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.

Nu doar FCSB este interesată să joace pe Stadionul Arcul de Triumf, ci şi Rapid. Giuleştenii au în plan să se mute în noua arenă până când va fi gata şi stadionul Giuleşti. Ambele formaţii sunt atrase şi de preţul relativ mic pe care ar urma să îl plătească pentru închiriere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI