Protejează-te de farmece și blesteme cu un ou. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de energiile negative

Protejează-te de farmece și blesteme cu un ou. Tot ce trebuie să faci pentru a scăpa de energiile negative
Protejează-te de farmece cu un ou

Sunt foarte mulți oameni care cred în farmece și blesteme. Aceștia caută metode prin care să se ferească de diversele incantații din popor care ar putea să le facă rău. Cum te poate proteja un ou în această situație? În felul acesta poți scăpa de energiile negative pentru totdeauna. Ce trebuie să faci? Mamele și bunicile acționau conform tradiției din popor. Obiceiul nu este întâlnit doar la noi.

Cum să te protejezi de farmece și blesteme cu un ou: ce trebuie să faci?

Mamele și bunicile puneau un ou crud lângă patul copilului bolnav pentru a respecta vorbele din popor. Obiceiul nu este întâlnit doar la noi, ci și în cultul voodoo și al mexicanilor.

Ritualul în cazul acestora era pentru purificarea spiritului. Credința voodoo și tradiția mexicană vorbește despre limpia de huevo sau limpia de los huevos (curăţarea/purificare cu ou/ouă).

Ouăle sunt extrem de puternice în farmece și vrăjitorii și sunt folosite la descântece, dar și pentru protecție împotriva blestemelor.

Explicația este că suntem celule vii și din acest motiv orice energie nocivă ne afectează, dar poate fi totul purificat de un ansamblu de celule încă netransformat în viață (oul).

De ce alte obiecte mai ai nevoie?

Acesta te poate scăpa de farmece și blesteme, dar este nevoie să crezi puternic în demers. De asemenea, pentru întreg ritualul mai ai nevoie și de câteva alte obiecte încărcate de putere și spiritualitate.

  • Alte ingrediente

un ou proaspăt;
un pahar de apă minerală;
un simbol al credinței tale (cruce, rozariu; etc);
tămâie;
o lumânare albă;
apa sfințită.

,,Să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi”

„Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul.

E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru. „Eu zic să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi”, a completat Mihai Voropchievici.

Blestemul este o invocare a unei nenorociri sau a unui ghinion asupra altor persoane. Inversarea lui este numită ,,rupere” și necesită un ritual elaborat sau rugăciuni puternice.

Înțelepții din cultura hindusă care au compus Vedele aveau puterea de a binecuvânta sau de a blestema. Un exemplu este blestemul aruncat de Rishi Bhrigu asupra regelui Nahusha sau cel aruncat de Rishi Devala.