Proteina în formă de cruce din corpul tău. Ce a explicat doctorul Vlad Ciurea
Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea le-a explicat românilor ce presupune proteina în formă de cruce care se regăsește în organismul uman. Specialistul susține că această proteină ne-ar putea ajuta în relația pe care o avem cu Divinitatea.
Organismul uman găzduiește o proteină în formă de cruce
Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a povestit, recent, că în organismul uman se află o proteină sub forma unei cruci, care, potrivit spuselor specialistului, ne-ar putea veni în ajutor în înțelegerea conexiunii pe care oamnii o au cu Dumnezeu și viața, în general.
Întrebat de importanța acestei proteine, Dr. prof. Alexandru Vlad Ciurea ar fi dat de înțeles, în cadrul emisiunii De-a viaţa ascunselea de la Antena 3, faptul că această proteină ar fi putut ajuta la protejarea omenirii în perioada pandemiei de coronavirus.
„Sigur avem această proteină sub formă de cruce și există și în timpul pandemiei. A fost vizualizată și continuă s-a spus uite că avem această proteină poate ne salvează.
Orice lucru ne salvează: un gând bun, o vorbă bună, armonia, această proteine, totul ne salvează pentru că trecem prin momente grele, în general, nu e prima dată, vom mai trece.
A avut perioade şi mai grele această nație și am supraviețuit. Dumnezeu ne pune la încercare. Rezistăm sau evadăm, sau rezistăm pe cruce sau ne ascundem?
Deci nu trebuie să evadăm, nuțu trebuie să depunem armele jos. Demisia de la viaţă e cea mai proastă soluție.”, a declarat reputatul neurochirurg pentru sursa citată.
La ce oră din zi suntem cei mai inteligenți
În cadrul Conferinţei Naţionale cu tema „Tehnologia & IHealth în Medicina Secolului XXI”, organizată de Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, medicul neurochirurg a mărturisit care sunt intervalele de timp din zi în care suntem cei mai receptivi, atenți și inteligenți.
,,Inteligența umană este maximă între orele 10.00 – 12.00. După-amiază, un vârf formidabil între orele 16.00 – 18.00. Acei domni care se află în Grecia sau Spania și fac siesta cred că au citit aceste lucruri. Se odihnesc. Nu lucrați noaptea, pentru că forțăm creierul să lucreze.
Trebuie să ne odihnim. Spre seară, activitatea cerebrală scade. Scad toate funcțiile, atenția, memoria. Este bine să luăm decizii dimineața, nu noaptea. Cel mai bun somn este între 22.00 – 00.00. Creierul trebuie să se odihnească”, a spus neurochirurgul Vlad Ciurea, pentru CSID.