Propunerea pe care Horia Brenciu i-a făcut-o Ancăi Dinicu: ‘E o surpriză!’

Propunerea pe care Horia Brenciu i-a făcut-o Ancăi Dinicu: 'E o surpriză!'
Actrita Anca Dinicu si Horia Brenciu, dezvaluiri savuroase din culisele lungmetrajului in care joaca impreuna. Ne-a iesit din prima

Fără îndoială, Anca Dinicu este una dintre cele mai talentate tinere actrițe ale generației sale. Simuț dezvoltat al umorului precum capacitatea sa de a se concentra pe tranformarea în cele mai controversate personaje au propulsat-o, câștigând admirația a milioane de fani. Ce propunere i-ar fi făcut artistul Horia Brenciu.

Anca Dinicu va juca în noul film românesc Teambuilding

De când a urcat, pentru prima dată, pe o scenă de teatru alături de regretata Stela Popescu, Anca Dinicu a știut că vrea să devină actriță, acesta fiind drumul ce urma să o definească, ani mai târziu.

În ultimii ani, artista a fost extrem de vizibilă pe micile ecrane din România, participând la diverse emisiuni și proiecte de la Antena 1.

De asemenea, Anca Dinicu este extrem de solicitată de către regizorii și producătorii români, pentru a juca în diverse filme și seriale.

Recent, Anca Dinicu a fost prezentă la avanpremiera filmului românesc „Teambuilding”, unde a fost cooptată pentru a fi una dintre protagoniști.

„Mi-a luat foarte mult timp. Nu m-am trezit așa. A durat ceva pregătirea asta. Colaborarea cu Micutzu nu a fost o surpriză, eu cu mulți ani înainte am început să lucrez.

A fost așa cum m-am așteptat să fie: foarte relaxată și o bucurie de fiecare dată. Nu suntem cuplați în Teambuilding. Suntem doar colegi. Filmul ăsta mi-a venit mănușă. A fost ca o gură de aer”, a povestit Anca Dinicu, într-un interviu exclusiv pentru ego.ro.

„E rolul vieții mele!”

Horia Brenciu ia parte și el la filmările pentru filmul Teambuilding, cântărețul având o relație specială cu actrița Anca Dinicu, prietenie închegată după participarea brunetei la podcastul său, Lucruri simple.

Horia Brenciu: E rolul vieții mele. Practic când eram tânăr, în epoca modernă, după 89, am fost prezentator la primul teambuilding și de asta m-au recrutat, pentru că sunt consultant la Teambuilding. Dar Anca a schimbat totul pentru mine.

Anca Dinicu: N-am apucat să-i dau sfaturi. De fapt nici nu a fost nevoie.

Horia Brenciu: Termină, termină. Eu cu Anca stăteam pe iarbă și pe lângă noi trece Micutzu. Noi ne-am pierdut în rolul nostru. Știu că au trecut mai mulți pe acolo. După ce am terminat de filmat toată iarba practic era culcată”, a spus amuzat Horia Brenciu, completat de această dată de Anca Dinicu.

Ce surpriză i-a pregătit Horia Brenciu Ancăi Dinicu

Frumoasa prietenie ce s-a legat între cei doi s-ar putea vedea și pe plan profesional, întrucât Horia Brenciu i-ar fi pregătit o surpriză Ancăi Dinicu.

„Uite că nici nu m-am gândit la treaba asta. Bine că ai adus vorba, am ceva pentru tine. Nu pot să vă zic mai multe pentru că este o surpriză și pentru Anca”, a spus extrem de serios artistul.

Actrița a dezvăluit că i-ar plăcea tare mult să apară în unul dintre videoclipurile solistului.

„E o surpriză și pentru el. Nu sunt scumpă. Suntem prieteni, o luăm altfel. Abia aștept să am ocazia să-i spun: „Mai ții minte când am făcut eu? Acum rândul tău”. Așa îmi place mie”, a declarat Anca Dinicu pentru EGO.ro.