Programul Litoralul pentru toți 2022. Când începe și cât costă o noapte de cazare pentru o persoană

Programul Litoralul pentru toți 2022. Când începe și cât costă o noapte de cazare pentru o persoană
Cand incepe programul Litoralul pentru toti 2022

Veste bună pentru toți românii. Autoritățile autohtone au anunțat că se va da startul programului Litoralul pentru toți pe anul 2022. În ce perioadă se vor putea bucura românii de tarife mai mici la unitățile de cazare din stațiunile de la Marea Neagră. De la ce prețuri sunt disponibile camerele.

Când începe Litoralul pentru toți 2022

Duminică, 22 mai, în România intră în vigoare programul Litoralul pentru toţi 2022. Începând din acest weekend, turiştii care vor să-și petreacă vacanța la mare se pot caza în hotelurile din staţiunile româneşti de la Marea Neagră cu prețuri ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoană.

Potrivit celor de la Antena 3, tarifele din această perioadă sunt cu 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

În cadrul ediției 2022 a programului Litoralul pentru toți, zeci de hoteluri din toate staţiunile de pe litoralul românesc și-au făcut anunțată prezența. Hotelierii și patronii unităților de cazare vor pune la dispoziţia turiştilor, un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Litoralul pentru toți 2022 se desfășoară în perioada 22 mai – 19 iunie și reprezintă ocazia perfectă pentru turiștii care vor să se bucure de un sejur la mare, cu prețuri mai mult decât accesibile. Precum în anii precedenţi, pachetele turistice pot fi achitate şi cu voucherele de vacanţă oferite de statul român.

„Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon!”

Potrivit celor de la Federația Patronatelor din Turismul Românesc, cea mai ieftină noapte de cazare fără mic dejun te costă 34 de lei de persoană, pentru un sejur de minimum 5 nopți de cazare, la un hotel de 3 stele în stațiunea Eforie Nord.

„Recomandăm turiștilor să-și facă vacanțele pe litoralul nostru și în extrasezon. Au toate motivele: plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august.

Mă bucur că, în ciuda vremurilor dificile pe care le traversăm, putem să ducem mai departe acest program care a devenit o tradiție și să le oferim tuturor românilor posibilitatea de a petrece câteva zile la plajă la tarife mai mult decât accesibile”, afirmă Dragoș Răducan, președintele FPTR.

Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 160 de lei pe noapte, pentru o singură persoană, la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopți de cazare.