Program TV de Paște, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express

Program TV de Paște, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express
Program TV de Paște, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express

Ce programe oferă postul de televiziune Antena 1 de Paște. Intact anunță prograamul special pe care-l va difuza în perioada Sfintelor Sărbători de Paște. Printre altele, ca în fiecare an, va avea filmul Iisus din Nazareth, dar și Cartea Junglei sau Asia Express.

Program TV de Paște, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Asia Express

La fel ca și alte posturi de televiziune, Antena 1 va difuza Slujba de Înviere, sâmbătă noaptea de la 23:30, iar ediția specială a Observatorului va fi prezentată de Octavia Geamănu, potrivit paginademedia.ro. Reporterul Mădălina Iacob va fi la Patriarhie, anunță postul de televiziune. De asemenea, în direct vor mai intra și reporterii speciali de la Iași și de la Constanța, pe nume Clara Mihociu şi Andreea Filip.

De asemenea, pe lângă evenimentul din Noaptea de Înviere, postul de televiziune Antena 1 va mai avea în program:

  • Vineri, 17 aprilie – Iisus din Nazareth (ora 20:30), Aliatul ( ora 22:45), cu Marion Cotillard şi Brad Pitt
  • Sâmbătă, 18 aprilie –  Emisiunea Mireasa (ora 13:30), Iisus din Nazareth (ora 20:00), Slujba de Înviere (ora 23:30)
  • Duminică, 19 aprilie – Cartea Junglei 2 (ora 10:00), Amintiri din copilãrie (ora 11:30), Asia Express (ora 20:00), care intră în etapa finală
  • Luni, 20 aprilie – Neatza cu Răzvan şi Dani cu o ediție best of (ora 08:00), Acces Direct, cu invitați ca Vasile Muraru, Valentina Fatu, Marcel Pavel, Valentin Sanfira sau Andrei Ştefãnescu (ora 17:00).

Paște marcat de epidemia de coronavirus

Paștele din acest an este marcat de epidemia de coronavirus, epidemie care a venit cu restricții pentru populație. Astfel că, autoritățile le recomandă oamenilor să stea în case și să evite vizitele de sărbători. Președintele Klaus Iohannis a ieși astăzi cu noi declarații, sfătuind populația să stea în casă.

”Ne confruntăm cu o amenințare gobală. Nimeni nu a fost cu adevărat pregătit pentru a face față cu bine epidemiei. Niciodată în trecut nu a fost lumea mai solidară. Să privim cu multă speranță și încredere către un viitor destul de apreciat, în care tot ce trăim astăzi va fi doar o pagină de istorie. Numărul deceselor este în creștere, iar România are în față un val epidemiologic căreia trebuie să-i reziste. În spatele statisticilor se află oameni. Autoritățile să nu slăbească niciun moment vigilența. Rămân în vigoare toate restricțiile, nu ne jucăm cu viața oamenilor. România nu se află în situația infectării intracomunitar extinsă. Am făcut cu toții eforturi colosale pentru asta, să nu facem greșeli de Paște. (…).”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI