Prognoza meteo pentru weekend. Ce temperaturi se vor înregistra în țară. Vreme extrem de rece

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), au emis prognoza meteo pentru prima zi a lunii noiembrie și vin cu vești bune pentru români. Vremea se ameliorează treptat, în toată țara, începând de astăzi.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru 1 noiembrie. De azi, ploile se restrâng și va mai ploua izolat doar în sud-vest, centru şi sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la altitudine.

De azi, ploile se restrâng. Va mai ploua izolat în sud-vest, centru şi sud-est iar la munte mai sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, pe litoral şi la altitudine.

În regiunile sudice şi sud-vestice vor mai fi înnorări şi pe arii relativ restrânse precipitaţii slabe, sub formă de ploaie, iar la munte, lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 9 grade.

 

Cum va fi vremea în Capitală

În Capitală vremea va însă rece şi azi, cu ploi în prima parte a zilei. Maxima termică va fi de 10 grade, în timp ce minima de 1 grad Celsius. Dar începând de mâine, vremea se încălzeşte şi devine normală pentru începutul lunii noiembrie. Maxima va urca până la 14 grade Celsius, iar minima va atinge 5 grade. Duminică va fi şi mai cald, până la 18 grade, iar cerul va fi mai mult senin. Dimineaţa şi seara vor fi condiţii de ceaţă, transmit meteorologii.

Meteorologii ne anunță cum va fi vremea în weekend în Capitală.
Meteorologii ne anunță cum va fi vremea în weekend în Capitală.

Sâmbătă, temperaturile mai cresc ușor față de ziua de vineri și vom avea minime și maxime ce se vor încadra între 4 și 9 grade C. Ceul va fi parțial noros și sunt șanse mici de ploaie. Duminică, temperaturile vor atinge 17 grade C, iar cele minime cu 6°C. Nu scăpăm însă de nori și de probabilitatea apariției ploilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI