Prognoza meteo ANM vineri, 8 noiembrie. Temperaturile maxime de azi surprind

Autor: Chivu Ana - 14:35, 08 nov. 2019
Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 noiembrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza pentru azi, 8 noiembrie. Iată care va fi vremea în toată țara și care sunt temperaturile maxime și minime pentru vineri.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 8 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie anunță prognoza pentru vineri, 8 noiembrie. Vremea se anunță în continuare deosebit de caldă. În unele regiuni apar ploile însoțite de descărcări electrice și ceață, conform Administrației Naționale de Meteorologie. Cerul va fi variabil în regiunile din sud-estul teritoriului României.

În restul teritoriului vor apărea înnorări și va ploua temporar și sub formă de aversă. Maximele se vor încadra între 14 grade Celsius în nordul Moldovei și 24 de grade Celsius în sudul Munteniei și al Dobrogei, iar minimele vor fi între 5 și 15 grade Celsius. Izolat se arată condiții de ceață, iar vântul va avea unele intensificări la munte, în special pe creste, pe litoral și în sudul Banatului.

Prognoza meteo pentru vineri, 8 noiembrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza meteo pentru vineri, 8 noiembrie, indicată de către Administrația Națională de Meteorologie. Care sunt maximele?

Vremea în București

Maxima zilei de vineri, 8 noiembrie, va fi de 22 de grade Celsius, alături de un cer cu nori și soare. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 13 km/h și cu rafale de 26 de km/h. Minima zilei este de 12 grade Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin din partea de sud-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h.

” Valabil de la : 08-11-2019 ora 14:00 până la : 08-11-2019 ora 17:00 In zona : Județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Tuzla, Lumina, Cogealac, Negru Vodă, Topraisar, 23 August, Agigea, Corbu, Poarta Albă, Limanu, Albești, Mihai Viteazu, Amzacea, Pecineaga, Istria, Mereni, Săcele, Costinești, Comana, Bărăganu, Fântânele, Mangalia; Județul Tulcea: Babadag, Sarichioi, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Nufăru, Beștepe, Maliuc; Județul Tulcea: zona de litoral; Se vor semnala : ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m ”
Administrația Națională de Meteorologie

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI