Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 26 octombrie. Cum este vremea la început de weekend

Prognozaă meteo ANM pentru sâmbătă, 26 octombrie

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Iată cum va fi vremea pentru începutul de weekend și care sunt maximele în toate regiunile țării! Vom mai avea sau nu parte de vreme bună?

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 26 octombrie

Meteorologii aduc vești bune pentru weekendul acesta! Temperaturile vor fi plăcute, dar dimineața va apărea un fenomen care le va da bătăi de cap șoferilor. Vremea va fi una frumoasă pentru toate regiunile țării, mai ales în zonele intracarpatice. Cerul va fi senin, dar nu și în zonele joase de relief din centrul, sudul și estul țării. Vântul va sufla și el slab, iar maximele se situează între 25 și 28 de grade Celsius, în zona de sud-est, iar minimele sunt cuprinse între -2 și 0 grade Celsius, în depresiunile din estul Transilvaniei. Regimul pluviometric estimat pentru săptămâna aceasta este deficitar în toată țara.

La munte, cerul se va menține fără nori, iar vântul va persista, dar temperaturile vor continua să crească. O îmbunătățire a vremii va fi resimțită pe timpul zilei. Maximele chiar se vor dubla față de ziua precedentă, atingând și 21 de grade Celsius, iar minimele nopții vor fi de 7 grade Celsius. Aerul este cețos pe timpul nopții, iar vântul va sufla cu rafale de 3 km/h î prima parte a zilei, iar noaptea va fi de 1 km/h.

Prognoza pentru sâmbătă, 26 octombrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie
Prognoza pentru sâmbătă, 26 octombrie, indicată de Administrația Națională de Meteorologie. Vremea plăcută mai ține câteva zile

Vremea în București

Vremea în cursul zilei de 26 octombrie aduce maxima de 20 de grade Celsius, alături de un cer cu nori joși și ceață. Vântul vine din partea de nord-est a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h. Minima zilei de vineri este de 7 grade Celsius, alături de un cer senin. Vântul vine din partea de sud-sud-vest a României cu 6 km/h și cu rafale de 7 km/h.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI