Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020. Vremea se schimbă radical

Prognoza meteo 11 martie 2020/ INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020 anunță că vremea se schimbă radical. Se vor înregistra temperaturi peste media perioadei, iar vremea se încălzește brusc.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 11 martie 2020

Miercuri, vremea se anunță mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, pentru sudul și estul țării, dar apropiată de normalul perioadei în restul regiunilor. De asemenea, în regiunile vestice, nordice și centrale, vor persista înnorările și vor fi ploi moderate cantitativ în Maramureș și slab în Crișana, Transilvania și Moldova.

În restul țării, cerul se anunță a fi variabil, iar ploile își vor mai face apariția doar izolat, cu o probabilite mai mare în zona de deal. Vântul va avea intensificări local și temporar, în unele zone mai joase, iar vitezele vor fi în general de de 40…50 km/h. Temperaturile maxime vor fi între 6 şi 17 grade.

Vremea în București, 11 martie 2020

În București, vremea se anunță caldă pentru această dată, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, de 40…50 km/h). De asemenea, temperatura maximă va atinge valoare de 16 grade Celsius.

La munte, cerul se anunță temporar noros, iar local sunt anunțate precipitații. Precipitațiile sunt anunțate sub formă de ploaie și vor fi în general moderate cantitativ în nordul Carpaților Orientali, iar la mari altitudini se vor semnala lapoviță și ninsoare. Vântul va avea și intensificări temporare, iar pe creste rafalele pot depăși 70…80 km/h.

Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță că un alt front atmosferic va aduce precipitații relativ extinse în vestul, centrul și nordul țării, dar nu se vor acumula cantități semnificative de apă. Doar cu totul izolat în nord-vestul Carpaților Orientali se vor strânge până la 7-10 mm.

Ca și temperaturi, vom avea maxime situate în general între 6 si 11 grade Celsius in Transilvania si Maramures, 8-13 grade în Banat și Crișana, 11-16 grade în Oltenia si Muntenia, 13-18 grade în Dobrogea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI