Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020. Temperaturile continuă să crească

Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020. Temperaturile continuă să crească
Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020. Temperaturile continuă să crească

Administrația Națională de Meteorologie anunță, pentru data de 9 aprilie 2020, că vremea se va menține frumoasă şi va continua să se încălzească, devenind mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată.

Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020

Miercuri, 9 aprilie, ANM anunță temperaturi maxime cuprinse între 14 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4 și 10 grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde spre dimineață se va forma brumă.

Cerul va fi senin, cu înnorări trecătoare din a doua parte a nopții în nordul și nord-estul țării, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe.Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului, pe crestele montane și în nord-estul teritoriului.

Temperaturile continuă să crească

La nivel național, ANM anunță că Dobrogea şi Bărăgan va avea parte de soare, atmosferă plăcută şi se face mai cald decât ieri, cu temperaturi de 23-24 de grade în zona Bărăganului, dar pe litoral va fi mai răcoare iar în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, continua să se încălzească.

Cerul se păstrează curat, iar temperaturile ajung la valori de luna mai, și anume în jur de 23-24 de grade. În nordul Moldovei şi în Bucovina va fi soare, vreme bună şi temperaturi în creştere. Maximele depăşesc 20 de grade, vântul adie plăcut, iar la noapte apar ceva înnorări şi e posibil să cadă câțiva stropi de ploaie.

Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020. Temperaturile continuă să crească
Prognoza ANM, miercuri 9 aprilie 2020. Temperaturile continuă să crească

În Transilvania, în partea de nord a regiunii şi în Maramureş, este răcoare acum dimineaţa, dar soarele încălzeşte rapid atmosfera şi o să avem o amiază foarte plăcută, cu 21-22 de grade în termometre. Noaptea aduce câţiva nori de ploaie şi aici.

În ținuturile vestice, ne-aşteaptă o zi însorită şi mai caldă decât cea de ieri iar temperaturile cresc cu 2-3 grade şi se mai încălzeşte puţin şi pe timpul nopţii.

Tot în Transilvania va fi frig la începutul zilei, mai ales în depresiuni, pe unde sunt şi condiţii de brumă. iar temperaturile cresc însă de la o oră la alta, iar în vestul provinciei se ating 22…23 de grade.

În Oltenia nici urmă de nori pe cer, un vânt destul de liniştit şi temperaturi cu 5-6 grade mai ridicate decât ieri. Încălzirea vremii continuă şi în ţinuturile sudice. Norii nu apar nici aici iar maximele ajung pe la 23 de grade, iar pe timpul nopţii vor fi în jur de 6 grade.

La nivelul Capitalei vremea va fi frumoasă şi va deveni caldă pentru această perioadă, erul rămâne variabil, mai mult senin, în timp ce vântul va sufla slab până moderat. Pe parcursul nopții, termometrele vor arăta temperaturi cuprinse între 5 și 7 grade, iar maximele pe timp de zi ajung până la 23 de grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI