Profeţia sumbră a lui Victor Ciutacu pentru leul Șucu. Ce s-ar întâmpla cu acesta acum că este şi patron de presă

de: Stan Nicu
03 08. 2022

Care este profeţia sumbră a lui Victor Ciutacu pentru leul Șucu. Dan Șucu a decis să investească și în zona media după ce a achiziționat 50% din acțiunile clubului Rapid. Ce ar urma să se întâmple cu acesta acum că este şi patron de presă, vedeți un pic mai jos.

Victor Ciutacu, profeție sumbră pentru Dan Șucu. Ce îi prevede prezentatorul TV

Victor Ciutacu, realizatorul de emisiuni de la România TV, a făcut o paralelă cu alți oameni de afaceri care au investit în trecut în aceste două domenii, fotbal și media. Acei oameni de afaceri au sfârșit în închisoare, dintr-un motiv sau altul.

Astfel, Victor Ciutacu a lăsat să se înțeleagă că este posibil ca și Dan Șucu, care a fost și parte din juriul de la Imperiul Leilor de la PRO TV, să se confrunte cu aceiași soartă pe viitor. Normal, este vorba doar despre o predicție a jurnalistului.

Predicția lui Victor Ciutacu

„Dan Șucu tocmai și-a deschis larg calea în acest fel spre pușcărie. N-aș vrea să mi-o ia în nume de rău, mai ales că soția lui mi-e prietenă pe Facebook, dar, odată cu investițiile în fotbal (Rapid) și în presă (Mediafax), Dan Șucu tocmai și-a deschis larg calea spre pușcărie. Zic și eu din ce-am mai văzut prin sat…”, a transmis Victor Ciutacu prin intermediul rețelelor sociale.

Ce instituție de presă a preluat Dan Șucu

De curând, Dan Șucu a cumpărat creanța în valoare de 11.7 milioane de euro pe care ING Bank o deținea la Mediafax, una dintre cele mai importante instituții de presă din țara noastră.

Mediafax se află în insolvență de 7 ani. Astfel, co-acționarul Rapidului urmează să devină acționar majoritar în acest grup media, prin intermediul unei noi societăți înființate de el și numită MediaMex.

Adrian Mititelu, despre intrarea lui Dan Șucu în fotbal

De asemenea, implicarea lui Dan Șucu în fotbalul românesc este apreciată chiar și de adversarii din SuperLigă.

De curând, Adrian Mititelu, patronul de la FC U. Craiova a explicat că puterea financiară a co-acționarului de la Rapid nu poate decât să sporească substanțial nivelul primei divizii din România.

Dan Șucu a sporit competiția din Liga I

„Domnul Şucu, probabil că este cel mai puternic om din fotbalul românesc, ăsta este un lucru pozitiv, sper să-i atragă şi pe alţii şi cu cât mai mulţi oameni puternici financiar… Şi care şi doresc să investească pentru că sunt foarte mulţi oameni bogaţi, dar care nu vor să investească în fotbal.

Eu nu sunt foarte bogat, dar aproape jumătate din ce am avut cred că i-am băgat în fotbal. Dacă şi domnul Şucu ar băga în fotbal vreo 2 la sută din cât are ar fi bine. Asta este o veste bună şi cred că va contribui la creşterea competiţiei”, a spus Adrian Mititelu, la puțin timp după ce a ieșit din pușcărie.