Profeţia făcută de Nostradamus despre Marea Neagră. Ce s-ar putea întâmpla cu România: „Se va pârjoli”

de: Corina Oprea
20 07. 2023

Nostradamus a fost unul dintre cei mai cunoscuți prezicători din lume. Printre previziunile sale se numără și unele care fac referire la țara noastră, mai exact la perioada caniculară cu care ne confruntăm. Ce a spus Nostradamus despre Marea Neagră, dar mai ales despre ce s-ar putea întâmpla cu România din cauza căldurii.

Canicula, prevăzută de Nostradamus

Cu peste 500 de ani în urmă, Nostradamus a făcut publică cea mai celebră carte, intitulată „Les Prophéties”. Fascinantele sale predicții au captivat oamenii de-a lungul timpului, mulți dintre aceștia considerând că unele dintre profețiile sale s-au adeverit.

Printre evenimentele care au avut loc după publicarea cărții lui Nostradamus se numără Revoluția Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler la putere și teribilele bombe atomice aruncate asupra Japoniei.

Se pare, însă, că astrologul a știut și că vom avea parte de o caniculă de nedescris. Acesta a menționat că vor urma vremuri călduroase, cu temperaturi peste limită, situație în care ne aflăm acum.

Termometrele au înregistrat la noi în țară și 45 de grade, în timp ce în Grecia au loc incendii din cauza căldurii și tot mai mulți oameni își anulează vacanțele din acest motiv.

„Când Rodos și Genova vor fi pe jumătate înfometate, localnicii vor munci din greu. Ca Soarele, capul pe va pârjoli în marea strălucitoare: Peștele viu al Mării Negre va fi aproape fiert”, a menționat el.

Previziunile lui Nostradamus pentru 2023

Tot Nostradamus a spus și că războiul din Ucraina s-ar putea extinde la nivel mondial. Nu se știe ce se va întâmpla, având în vedere că lupta continuă și nu sunt semne că se va opri prea curând.

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat profetul.

Prezicătirul menționează și că două orașe din Franța, Rouen și Evreaux, ar scăpa de un eventual Armaghedon. În schimb, a prevăzut că va urma foamete, lucru pe care l-au trăit pe pielea lor oamenii afectați de război, care s-au luptat pentru procurarea hranei, provizii.

Nostradamus ar fi spus că anul 2023 poate aduce o schimbare semnificativă la Vatican, în ceea ce privește conducerea Bisericii Catolice. Se spune că o profeție indică apariția unui papă tânăr care va înlocui pe Papa Francisc, iar acesta din urmă este descris ca fiind „ultimul papă adevărat”.