Profesoară de biologie din Bârlad, filmată în timp ce juca la păcănele. Ce reacție au avut elevii acesteia, care au recunoscut-o

Profesoară de biologie din Bârlad, filmată în timp ce juca la păcănele. Ce reacție au avut elevii acesteia, care au recunoscut-o
Profesoară din Bârlad, surprinsă în timp ce se juca la păcănele

O profesoară din Bârlad a fost filmată în timp ce se afla într-o sală cu jocuri de noroc. Femeia se juca la „păcănele”, iar clipul video a ajuns pe rețelele de socializare, acolo unde elevii au recunoscut-o repede.

Școala unde profesa cadrul didactic s-a autosesizat

În clipul video se poate observa cum profesoara lovește cu putere în aparat și înjură, întrucât se pare că norocul nu este de partea ei. În tot acest timp, a rămas fără bani, aproape 70 de milioane după spusele ei. Aceasta a rugat pe cineva de pe alt scaun de lângă ea să-i schimbe o bancnotă pentru a încerca iar să câștige.

„Dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane. Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului! Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne? Doamne, te rog! Doamne maica Domnului, tremură picioarele și viața în mine”

Nu a durat mult până când filmulețul să fie distribuit de zeci de persoane, astfel încât a ajuns și la elevii acesteia, care au recunoscut-o. Elevii au lăsat diferite comentarii la postarea respectivă.

„Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”; „nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”, „doamna asta a fost profa mea de biologie și chimie în a 8-a”, au spus unii elevi care și-au dat seama cine este protagonista din clipul video.

Inspectoratul școlar s-a autosesizat

Din păcate pentru cadrul didactic, clipul video a ajuns și la conducerea școlii. Potrivit inspectorului școlar general prof. Elena Mustanță, chiar dacă se afla în timpul liber, cadrele didactice trebuie să respecte un Cod de Etică, chiar și când se află în afara orelor de curs. Aceasta a convocat Comisia de Etică și Disciplină.

„Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a mai transmis Elena Mustață.

Cu toate acestea, psihologii trag un semnal de alarmă și spun că este posibil ca femeia să aibă nevoie de ajutor specializat. De asemenea, comisia de disciplină îi va cere profesoarei să treacă din nou printr-un examen de medicina muncii.