Produsul Lidl care i-a înnebunit pe clienți. Costă doar 2 euro, ce s-a întâmplat în magazine: ‘Nu ai vreo scuză’

Produsul Lidl care i-a înnebunit pe clienți. Costă doar 2 euro, ce s-a întâmplat în magazine: ‘Nu ai vreo scuză’
Produsul Lidl care s-a spulberat de pe rafturile magazinelor

Un nou produs Lidl i-a înnebunit pe clienți. Acesta costă 2 euro și a reușit într-un timp foarte scurt să dispară de pe rafturile magazinelor. Oamenii s-au îngrămădit la sediile celebrului retailer pentru a-l achiziționa. Despre ce este vorba și ce a reușit să îi facă pe oameni să îl cumpere în disperare? Care este articolul cu pricina ce a adus un profit uriaș supermarket-ului și ce alte opțiuni au mai avut cumpărătorii?

Produsul Lidl care i-a făcut pe clienți să golească magazinul

Lidl este expert în a-și păstra clienții și a le pune la dispoziție produse calitative la prețuri accesibile. Lanțul german a lansat un nou produs care s-a răspândit extrem de repede pe rețelele de socializare. Oamenii au fost atât de încântați încât s-au îngrămădit să îl cumpere, iar până pe 14 februarie nu a mai putut fi găsit deloc în magazine.

Mai exact, Lidl a adus în fața cumpărătorilor un cadou original și ieftin pentru Ziua Îndrăgostiților. Este vorba despre un buchet de lalele care valorează 1.99 de euro. Un utilizator de Twitter a fost unul din primii oameni care au făcut viral articolul și i-a trimis pe urmăritori direct la sursă pentru cadoul perfect pentru cei dragi.

  • „La Lidl buchete de lalele 2€, nu există nicio scuză să nu-mi dai unul”, a scris aceasta.

„Mâine mergem la Lidl”

Anunțul Lidl a devenit rapid cunoscut de oamenii care poate nu apucaseră să achiziționeze ceva special pentru persoana iubită. „Mâine mergem la Lidl” sau „Hai să luăm lalele te rog” , au fost câteva dintre răspunsurile care au fost repetate de cele mai multe ori de către internauți. Retailer-ul cunoscut și adorat peste tot în lume a adus pe rafturi și diverse vinuri, ciocolată, parfumuri sau jucării de pluș, toate la mai puțin de 10 euro, conform marca.com.

Și sediile din România au adus cumpărătorilor o serie de reduceri și oferte care mai de care mai spectaculoase cu ocazia acestei sărbători. Românii au putut cumpăra băuturi alcoolice diverse sau nenumărate tipuri de bomboane de ciocolată.

Mai mult decât atât, oamenii au putut să cumpere și brățări, brioșe în formă de inimă sau alte dulciuri cu prețuri care au pornit de la 6.99 de lei. De asemenea, sunt și câteva modele placate cu aur care s-au vândut la 14.99 sau la 16.99 de lei. Dacă unii bărbați nu se pricep în această direcție sau lasă partea cadourilor pe ultima sută de metri, opțiunile din supermarket-uri le sunt de mare ajutor.