Produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România. E consumat zilnic de români, profită și tu de ofertă

de: Ștefan R. Apostol
03 07. 2024

Pentru retailerul Kaufland, anul 2024 a început bine, astfel că la 6 luni deja are o poziție dominantă pe segmentul depiață în care activează în Europa. Același lucru se întâmplă și pe piața locală românească. În același timp, își continupă și campaniile cu produse extrem de ieftine, iar în recenta ofertă regăsim și produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România, un produs consumat zilnic de români.

Kaufland își întărește poziția pe piețele europene

Industria de retail este foarte competitivă, mai multe lanțuri de supermarketuri luptând pentru dominația pieței. Kaufland, unul dintre cele mai importante magazine cu discount, se confruntă cu o concurență acerbă din partea unei serii de rivali din industrie.

Dar, cu toate astea, retailerul a reușit să-și stabilizeze poziția pe peiețele europene, inclusiv pe cea din România.

Se pare că și în 2024, retailerul a reușit să-și păstreze dominația pe zona de angajări, primind și în acest an  titlul de Angajator de Top în 2024.

Angajator de Top în 2024, pentru al 9-lea an în România

Distincția vine pentru al 9-lea an în România, și al 4-lea an în Republica Moldova. La nivel european, este pentru a șasea oară când retailerul Kaufland primește această distincție, ceea ce demonstrează implicarea și determinarea de continua.

Toate aceste premieri la nivel european, au fost făcute în urma unui proces riguros de audit anual realizat de Top Employers Institute care examinează multiple aspecte ale managementului resurselor umane, de la cultura organizațională până la pachetele de beneficii oferite angajaților.

Produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România

În aceeași ordine de idei, retailerul și-a menținut campaniile de discount, la mai toată gama de produse, deși vorbim de o inflație mare și o diminuare a puterii de cumpărare a clienților săi de pe piața românească.

Tot așa, Kaufland România și-a publicat recent cataloagele de produse pentru prima parte a lunii iulie, și aici regăsim produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România.

De fapt, la o consultare mai atentă a catalogului, vom descoperi cel puțin 3 produse, cu prețuri mici, și care vor putea fi cumpărate de români în perioada următoare.

Revenind la produsul la 1 leu care apare miercuri în toate magazinele Kaufland România, acesta este „Jacobs 3 în 1”, cafea instant, iar discountul este de 10%, astfel că acum românii îl vor putea cumpăra, în diverse sortimente, la doar 0,89 lei pentru maxim 18 g.

În aceeași categorie a produselor ieftine, mai regăsim în ofertă și produsul „Joe XXL”, napolitană de ciocolată, sau ciocolată și lapte, iar pentru 46 g vor plăti 1,89 lei. Celălalt produs din oferta de discount este „Boromir Covrigei superiori”, cu o reducere de 20%. Astfel că, pentru un produs de 100g românii vor plăti 1,99 lei.