Produsul IKEA i-a împărțit pe clienți în două tabere. Scandal uriaș după ultima decizie a suedezilor

Produsul IKEA i-a împărțit pe clienți în două tabere. Scandal uriaș după ultima decizie a suedezilor
IKEA a lansat un nou produs. Cum au reacționat clienții

IKEA se află în centrul unor controverse. Compania suedeză a lansat un nou produs ce a reușit să îi facă pe clienți să își pună câteva întrebări cu privire la conceptul lansat de reprezentanți. Un scandal imens a început în mediul online după ce promovarea obiectului a dezamăgit mai mulți cumpărători.

IKEA, în mijlocul controverselor. Ce produs a stârnit multe întrebări

Colecția ‘Love Seats’ a fost dezvăluită de către IKEA, iar produsele vor putea să fie achiziționate de persoanele ce își doresc un astfel de obiect unic. Canadienii au fost surprinși să afle că există canapeaua bisexuală, un joc de cuvinte pe care nu mulți credeau că o să îl audă vreodată. Pentru a ajuta comunitatea LGBTQ+, reprezentanții companiei au pornit o campanie controversată.

Nu mai puțin de 10 modele cu mesaje de dragoste inspirate din experiențele persoanelor ce fac parte din comunitate au fost promovate, fiind prezente sintagme ca ‘E așa de drăguț’ sau ‘Cum naiba să stai pe așa ceva?’. Cât despre canapeaua bisexuală, aceasta a fost proiectată de designerul Charlotte Carbon, dar inspiratia din spatele mesajelor vine de la un poet bisexual, Brian Lanigan.

Ce canapea a lansat IKEA. Internauții nu au știut cum să reacționeze

În poezia din care au fost inspirate mesajele de pe canapea apare și mesajul ‘Nimeni nu te crede’, așa că mulți internauți s-au concentrat pe ce are de spus, de fapt, poetul. Taberele au fost împărțire în clienții de la IKEA, mulții fiind de acord cu tot ce se întâmplă în noua colecție, alții condamnând alegerile făcute de compania suedeză. Cum au existat persoane ce au incriminat campania, Brian Lanigan a ținut să își explice alegerile, dar el nu a avut succes printre cumpărători.

„Hei tuturor, mi-ar plăcea să explic expresia „nimeni nu te crede”. Provine dintr-o poezie pe care am scris-o în liceu.”, a zis poetul, potrivit Evz.

IKEA, produs, canapea, LGBTQ
Canapeaua bisexuală lansată de IKEA

Cine va putea cumpăra canapeaua lansată de IKEA

Imediat după ce fotografiile cu obiectul de mobilier au apărut pe platformele de socializare, mai mulți utilizatori ce fac parte din comunitatea LGBTQ+ au susținut că nu se simt confortabil în momentul în care sunt reprezentați de această canapea, ba chiar, ei sunt speriați de cum a fost proiectată.

Totuși, surprizele nu se termină aici. Chiar dacă există persoane ce vor să dețină propria canapea bisexuală, acest obiect nu o să poată fi cumpărat de toată lumea. Ținând cont că aceste obiecte de mobilier au fost produse de IKEA Canada, ele o să fie prezente doar în magazinele de acolo. În continuare, utilizatorii sunt împărțiți și nu știu cum să reacționeze cu privire la campania făcută de cunoscuta companie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI