01 iul. 2021 | 15:12

Produsul IKEA i-a împărțit pe clienți în două tabere. Scandal uriaș după ultima decizie a suedezilor

News
Produsul IKEA i-a împărțit pe clienți în două tabere. Scandal uriaș după ultima decizie a suedezilor
IKEA a lansat un nou produs. Cum au reacționat clienții

IKEA se află în centrul unor controverse. Compania suedeză a lansat un nou produs ce a reușit să îi facă pe clienți să își pună câteva întrebări cu privire la conceptul lansat de reprezentanți. Un scandal imens a început în mediul online după ce promovarea obiectului a dezamăgit mai mulți cumpărători.

IKEA, în mijlocul controverselor. Ce produs a stârnit multe întrebări

Colecția ‘Love Seats’ a fost dezvăluită de către IKEA, iar produsele vor putea să fie achiziționate de persoanele ce își doresc un astfel de obiect unic. Canadienii au fost surprinși să afle că există canapeaua bisexuală, un joc de cuvinte pe care nu mulți credeau că o să îl audă vreodată. Pentru a ajuta comunitatea LGBTQ+, reprezentanții companiei au pornit o campanie controversată.

Nu mai puțin de 10 modele cu mesaje de dragoste inspirate din experiențele persoanelor ce fac parte din comunitate au fost promovate, fiind prezente sintagme ca ‘E așa de drăguț’ sau ‘Cum naiba să stai pe așa ceva?’. Cât despre canapeaua bisexuală, aceasta a fost proiectată de designerul Charlotte Carbon, dar inspiratia din spatele mesajelor vine de la un poet bisexual, Brian Lanigan.

Ce canapea a lansat IKEA. Internauții nu au știut cum să reacționeze

În poezia din care au fost inspirate mesajele de pe canapea apare și mesajul ‘Nimeni nu te crede’, așa că mulți internauți s-au concentrat pe ce are de spus, de fapt, poetul. Taberele au fost împărțire în clienții de la IKEA, mulții fiind de acord cu tot ce se întâmplă în noua colecție, alții condamnând alegerile făcute de compania suedeză. Cum au existat persoane ce au incriminat campania, Brian Lanigan a ținut să își explice alegerile, dar el nu a avut succes printre cumpărători.

„Hei tuturor, mi-ar plăcea să explic expresia „nimeni nu te crede”. Provine dintr-o poezie pe care am scris-o în liceu.”, a zis poetul, potrivit Evz.

IKEA, produs, canapea, LGBTQ

Canapeaua bisexuală lansată de IKEA

Cine va putea cumpăra canapeaua lansată de IKEA

Imediat după ce fotografiile cu obiectul de mobilier au apărut pe platformele de socializare, mai mulți utilizatori ce fac parte din comunitatea LGBTQ+ au susținut că nu se simt confortabil în momentul în care sunt reprezentați de această canapea, ba chiar, ei sunt speriați de cum a fost proiectată.

Totuși, surprizele nu se termină aici. Chiar dacă există persoane ce vor să dețină propria canapea bisexuală, acest obiect nu o să poată fi cumpărat de toată lumea. Ținând cont că aceste obiecte de mobilier au fost produse de IKEA Canada, ele o să fie prezente doar în magazinele de acolo. În continuare, utilizatorii sunt împărțiți și nu știu cum să reacționeze cu privire la campania făcută de cunoscuta companie.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro