Produsul de la Lidl pe care se vor bate toți românii. A apărut deja în toate magazinele din țară

Produsul de la Lidl pe care se vor bate toți românii. A apărut deja în toate magazinele din țară
Care este produsul Lidl pe care se vor bate toți românii?

Care este produsul Lidl pe care îl vor cumpăra toți românii? Acesta a apărut deja în toate magazinele din țară, iar șefii retailer-ului prevăd cozi imense în supermarket tocmai pentru el. Pe ce se vor bate românii?

Oferta Lidl care îi va pune pe români la cozi imense: pe ce produs se vor bate?

O nouă ofertă Lidl îi va așeza pe români la cozi imense în supermarket-urile din țară, prevăd șefii retailer-ului. Gadget-uri pentru îngrijire personală și jucăriile cu telecomandă pentru cei mici sunt produsele pentru care cu siguranță românii vor veni la Lidl.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar cele menționate sunt potrivite pentru a fi oferite în dar. Lidl a introdus oferta sa de noi gadget-uri pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie.

De asemenea, pe lângă produsele de îngrijre își fac apariția și câteva oferte și pentru jucăriile accesibile pentru copii care sunt numai bune de împachetat și pus sub brad. Pentru părinții care se pregătesc de Crăciun și vor să cheltuiască pe rând sumele care oricum se duc lin în luna cadourilor, noile produse Lidl sunt de mare ajutor venite acum pe rafturile magazinelor.

La ce preț le găsești în magazine?

Există trei variante gata asamblate în dreptul mașinilor pentru copii: Acter, X-Formater și Vispon. Diferențele între ele sunt la nivel de design și la nivelul capacităților. Acter are o funcție de „manevră Tumbling Flip”, rezistență la răsturnare și roată pentru cascadorii la 90 de grade.

Varianta X-Formater permite manevra ‘Flip’ care face în așa fel încât să se miște pe ambele părți și chiar să se răstoarne. De asemenea, aceasta are și anvelope de cauciuc foarte moi și poate să depășească multe obstacole.

Vispon este o mașină cu suspensii, anvelope din cauciuc și caroserie rezistentă la șocuri. Eechipa aceasta are protecție împotriva lovirii în față și în spate. Toate cele trei modele enumerate costă 79.99 de lei și sunt echilibrate în raportul preț – calitate. Acestea cu siguranță vor fi cadoul perfect pentru micuții care adoră să se joace cu mașinuțele.

  • Cum se poate intra în magazinele Lidl?

„Buna! Te asiguram ca respectam legislatia, iar conform HG 1090/2021 cu modificarile ulterioare in vigoare, accesul in magazinele noastre nu este conditionat de prezentarea unui document. Multumim”, este anuntul transmis de Lidl tuturor clienților care au întrebat pe pagina oficială de Facebook a retailer-ului dacă pot frecventa magazinul și fără certificatul verde. Șefii supermarket-ului primesc pe oricine în interiorul clădirii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI