Produsul de 3 lei care îţi albeşte imediat şosetele. Uită de produsele scumpe, aşa ies ca noi

de: Ana Chivu
01 11. 2022

Toate gospodinele se străduiesc să facă totul perfect pentru cei dragi din familie. Cu toate astea, unele detalii nu ies așa cum ar vrea acestea. Multe dintre ele pun preț mai ales pe lenjeria intimă și șosete. Cele albe sunt cu siguranță foarte greu de întreținut, mai cu seamă dacă nu sunt de calitate. Unele doamne nu cunosc un truc ce ar putea să le salveze mult timp, dar și bani. Ce poți să faci ca să ai șosete ca noi? Ai nevoie de un ingredient simplu și ieftin.

Truc util pentru toate gospodinele: produs de 3 lei pentru șosete albe

Multe gospodine vor să facă lucrurile perfect pentru cei dragi lor. Majoritatea dintre ele pun amprenta mai ales pe unele accesorii care trebuie să fie curățate ca la carte precum: lenjeria de pat, lenjeria intimă și șosetele.

Din păcate, doamnele au bătăi de cap atunci când vine vorba despre șosetele albe care se curăță destul de greu, mai cu seamă dacă nu sunt fabricate dintr-un material de calitate.

Există totuși un truc banal care trebuie să fie cunoscut de toată lumea. Mai exact, este vorba despre o metodă care te va surprinde prin eficiența sa. Toată lumea știe că aceste accesorii se murdăresc extrem de repede și capătă mereu o nuanță galbenă care nu mai iese.

Ce trebuie să faci: pas cu pas

Opțiunea tuturor gospodinelor este la îndemână. Ai nevoie de o cratiță mică pe care nu o folosești la gătit, un litru de apă și câteva linguri de sare. Chiar acesta este ingredientul banal pe care cu siguranță îl are toată lumea în dulapul din bucătărie.

Primul pas pentru soluție este să încălzești apă pe aragaz și după ce lichidul ajunge la punctul de fierbere să adaugi câteva linguri de sare. Un ingredient opțional este detergentul de haine pe care îl cumperi în mod normal de la supermarket.

Lasă ciorapii albi în mixul făcut pentru cel puțin 30 de minute, iar mai târziu scoate accesoriile și începe să speli manual șosetele. Acestea se clătesc în apă rece și se pun la uscat, fără să fie băgate la mașina de spălat. În cazul în care ciorapii sunt prea murdari, atunci este bine să mărești timpul în care sunt lăsați în apă cu sare.

Gospodinele trebuie să știe că pot adăuga detergentul pentru miros, dar și pentru o curățare mai bună. Specialiștii recomandă ca acestea să fie curățate imediat cum se murdăresc.