24 iun. 2023 | 12:07

Produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină. Vor fi ca noi în câteva minute

Utile
Produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină. Vor fi ca noi în câteva minute
Treci la curățenia totală a mașnii!

Oricât de mult ne-ar plăcea să avem mereu interiorul mașinii perfect curat, realitățile vieții vă pot lăsa cu tot felul de pete și pete vărsate, mai ales dacă aveți copii. Dar, iată că există un truc care te va ajuta, în cele din urmă, să-ți păstrezi mașina curată, așa că vă propunem produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină. Odată ce vei folosi acest produs, scaunele tale vor fi ca noi în câteva minute.

Cum să-ți păstrezi întotdeauna mașina curată

Pentru mulți dintre noi, mașinile nu sunt doar o mașină. Ele sunt casa noastră departe de casă, biroul nostru, dulapul nostru suplimentar, centrul de divertisment și multe altele. Ca să nu mai vorbim de toate acele lucruri pe care le ținem în ea pentru a fi pregătiți pentru orice scenariu, ”pentru orice eventualitate”.

Vezi și: Produsul banal care îţi curăţă perfect maşina de spălat rufe. Uită de soluţiile scumpe din magazine, e varianta cea mai simplă

În primul rând, pune-ți deoparte o oră sau două și fă o curățenie în profunzime a mașinii tale. Cu niște saci de gunoi la îndemână, împarte totul în următoarele categorii, și anume ce merge în casă pentru a fi pus deoparte, ce merge la gunoi sau rămâne în mașină.

Curăță-ți fără milă mașina. Ocupă-te de bancheta din spate, de portbagaj, de torpedou și de acel spațiu de sub scaun unde se adună paharele goale și restul. Scoate scaunele auto și îndepărtează orice organizator de pe spătarele scaunelor. Nu uita să verifici consola centrală.

Treci la curățenia totală a mașnii

Aruncă toate gunoaiele, du în casă obiecte precum mărunțișuri, haine în plus, hârtii și jucării pentru a fi tratate și puse deoparte. Orice obiecte rămase pe care ai dori să le păstrezi în mașină ar trebui, de asemenea, să fie scoase. Dar, deși păate părea relativ ușor, spălatul scaunelor este o sarcină care-ți va consuma timp, nervi și, bineînțeles ceva bani. Dacă nu ai chef, poți duce mașina la o spălătorie.

Vezi și: Trucul genial pentru ca mașina de spălat să rămână curată după fiecare folosire. Asta fac mereu gospodinele istețe

Dar, dacă vrei să fie treaba făcută cum trebuie, va trebui să-ți sufleci mâinile și să te apuci de treabă, dar nu înainte de a-ți spune câte ceva despre produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină. Citește mai departe și vezi despre ce este vorba.

Care este produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină

O spălare totală a mașinii costă, așa că unii internauți s-au gândit să le ofere proprietarilor de mașini câteva trucuri cre îi pot ajuta în această sarcină. Așa se face că, ținând cont de acest lucru, un guru al curățeniei a dezvăluit cum își face scaunele din mașină să arate din nou ca noi, chiar dacă au ajuns să arate mai mult decât puțin murdare.

Vezi și: Care sunt cele mai murdare locuri din maşină. Sigur nu le-ai curăţat nici tu vreodată

Într-o înregistrare video de pe TikTok, care a devenit de atunci virală, o expertă în îngrijiri casnice a împărtășit produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină. Aceasta spune că îl folosește pentru a împrospăta scaunele murdare din mașină, și cel mai probabil ai deja unul care bate în dulapul din bucătărie.

Experta poate fi văzută storcând conținutul unei capsule de detergent de rufe într-un bol cu apă caldă. Ea a înmuiat apoi câteva haine din microfibre în amestec și le-a legat în jurul unui capac de cratiță, folosind capacul acoperit ca instrument de curățare improvizat. Apucând bine mânerul, a măturat bine capacul pe toate scaunele, înainte de a folosi cârpele pentru a freca între diferitele crăpături.

Vezi și: Produsul de 40 de bani care îţi curăţă perfect maşina de spălat rufe. O face ca nouă, nimic mai simplu

La finalul clipului instructiv, scaunele mașinii arătau din nou ca noi, orice urme murdare fiind șterse curate. Un videoclip viral anterior, de data aceasta de la creatorul de conținut TikTok @tipsandtrickswithq, a arătat că exact aceeași metodă poate fi folosită și pentru canapele și alte tipuri de tapițerie din sufragerie. Capsulele de detergent se găsesc peste tot în supermarketuri, iar acestea sunt, de fapt, produsul de 2 lei care curăță perfect scaunele de mașină

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Adrian Mutu, în sfârșit mulțumit. A treia oară e cu noroc. Ce spune despre Sandra
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro