16 ian. 2023 | 11:23

Produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România. Nu le găsești la prețuri mai mici

Diverse
Produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România. Nu le găsești la prețuri mai mici
Te apuci de treabă și în 2023 cu Lidl!

Mai mult ca sigur că și în 2023 vei avea de lucru acasă. În acest caz, tocmai bine, a venit și oferta cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România. Nu le găsești la prețuri mai mici în alte magazine, cu siguranță.

Te apuci de treabă și în 2023 cu Lidl

Dacă ți-ai pus în plan să mai deretici prin casă în 2023, atunci, treci la treabă cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România.

Vrei să te apuci de bricolaj în 2023? Pentru a-ți realiza lucrările acasă, descoperă această ofertă Lidl de neratat. Și, în plus, îți va face bine pentru puterea ta de cumpărare.

În lista cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România, vorbim de cel puțin 7 produse din gama bricolaj pe care Lidl România ți le pune la dispoziție, la prețuri fără concurență.

Luna ianuarie este o lună plină de surprize bune la Lidl, iar anul 2023 a început bine pentru tine, mai ales dacă frecventezi magazinele Lidl. Cu siguranță ai putut deja să te bucuri de ofertele retailer-ului.

Discounter-ul își continuă noile oferte, și trebuie să recunoaștem că ofertele bune se precipită în această lună ianuarie, mai ales că e perioada reducerilor. Într-adevăr, în timp ce inflația câștigă teren, prețurile la destule produse de la Lidl rezistă.

Este și cazul listei cu produsele pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România.

Oferta de luni din magazinele Lidl România

Lidl România se gândește și la ceea ce ai nevoie în 2023 în gama de bricolaj, se gândește și la pasionații de a face totul singuri în casă. Fie că sunteți experimentat sau nu, la discounter găsești produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România.

În aceste zile este vorba despre instrumente de bricolaj care te-ar putea face fericit. În cele ce urmează vorbim de lista cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România.

Lista cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România

Începând de astăzi, 16 ianuarie, românii buni la meșterit au parte de o ofertă la prețuri fără concurență, și vorbim de cel puțin 7 produse din această gamă. Uneori ai multe materiale de cărat, și cum nu mai ai vârsta la care să faci un astfel de efort, în lista cu produsele care au apărut luni în toate magazinele Lidl România găsești un „Cărucior pliabil transport marfă”, marca Parkside, la doar 79,99 de lei bucata.

În aceeași listă mai găsești și un „Fierăstrău multifuncțional 3 în 1”, tot de la Parkside, la doar 54,99 de lei setul. Dacă ai deja un fierăstrău pendular, în lista cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România găsești și un set de „Pânze fierăstrău pendular”, setul conținând 5 bucăți, și tot de la Parkside, la doar 19,99 de lei setul. Dacă ai nevoie să schimbi balamale sau zăvoare, Lidl România are în ofertă și un set de „Balamale / Zăvor”, marca Parkside, la doar 6,99 de lei.

Dacă te-am convins sau nu, poți consulta și tu oferta cu produsele utile pentru casă care au apărut luni în toate magazinele Lidl România și să te decizi de ce unelte ai nevoie. Baftă la cumpărături!

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cu cine petrece Violeta Bănică de Paște: „Abia aștept”
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Horoscop 6 mai 2024. Taurii au de luat decizii, Peștii primesc un impuls în viața amoroasă
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro