05 feb. 2023 | 23:30

Produsele Lidl România pe care se vor bate toți românii. Sunt la cel mai mic preț și apar luni în magazine

Diverse
Produsele Lidl România pe care se vor bate toți românii. Sunt la cel mai mic preț și apar luni în magazine
Oferte promotionale la cele mai bune produse de la Lidl Romania

Ca în fiecare săptămână, cei de la Lidl România pun la bătaie cele mai tari oferte din magazine. Reputatul retailer german le oferă celor mai fideli consumatori cele mai mici prețuri la cele mai bune produse. Cum sună ofertă care începe luni, 6 februarie.

Ce produse vor fi la ofertă la Lidl România în săptămâna 6 – 12 februarie

În săptămâna 6 – 12 februarie, clienții Lidl România se vor putea bucura de cele mai tari oferte promoționale la produsele lor favorite. Pasionații de bucătărie vor putea cumpăra câteva dintre cele mai accesibile aparate electrocasnice, după cum urmează:

Un aparat de făcut omletă, gofre sau vafe Silvercrest Kitchen Tools te va costa 89,99 lei, în timp ce personele care preferă clătitele clasice la micul dejun vor putea achiziționa un aparat de făcut clătite la 149,99 de lei sau o tigaie pentru clătite pentru care vor scoate din buzunar 89,99 lei.

Tot de luni, 6 februarie, cei de la Lidl pun la bătaie un cuptor cu microunde pentru prețul de 319 lei și un aparat de făcut sandvișuri pentru suma de 74,99 de lei.

Vrei să organizezi o seară de film cu cei mai buni prieteni? Atunci indicat ar fi să cumperi un aparat de făcut popcorn de la brandul Silvercrest, la reduceri, pentru suma de 89,99 de lei.

Domnii care preferă, întotdeauna, o friptură suculentă pe grătar, au nevoie de ustensilele potrivite, atunci când manevrează carnea. Din acest considerent, Lidl România a scos o ofertă pentru un set de 6 cuțite pentru friptură, care pot fi ale tale pentru suma de numai 29,99 lei, conform site-ului oficial Lidl România.

Citește și Decizia incredibilă luată de Lidl. Produsele fără adaos comercial care apar în toate magazinele pe 1 martie

Cele mai inspirate cadouri de Ziua Îndrăgostiților

În luna iubirii, domnii deja și-au pregătit lista cu daruri pentru partenerele lor de viață, motiv pentru care se vor bucura de cele mai noi oferte LIDL.

Dacă vrei să-i oferi iubitei tale un cadou ideal de Valentine’s Day, poți cumpăra o orhidee în ghiveci de ceramică, pentru 12,99 lei, o azalee cu port înalt, la prețul de 24.99 de lei, Primula obcomica, pentru 19.99 de lei, Mix plante exotice mini în ghiveci ceramic, la suma de 22.99 de lei.

Mai mult decât atât, ai la îndemână și: Trandafir Kalanchoe în ghiveci ceramic (27.99 de lei), Zambile ,,Valentin” în ghiveci ceramic (23.99 de lei) sau Phalaemopsis în două tije florale (49.99 de lei). Trebuie să știi că ofertele încep de luni, 6 februarie, așa că poți deja să te organizezi și să îți faci planul pentru noile cumpărături.

Citește și Desertul ieftin care a apărut azi în toate magazinele Lidl România. Americanii sunt înnebuniți după el

 

Editor foto: Bucur Dan

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro