08 iul. 2022 | 12:53

Produsele de 2 lei care curăță petele galbene de pe haine. Totul se rezolvă în două ore

Diverse
Produsele de 2 lei care curăță petele galbene de pe haine. Totul se rezolvă în două ore
Produsele de 2 lei care curata petele galbene de pe haine. Totul se rezolva in doua ore

Petele galbene care apar pe hainele noastre preferate reușesc, cu siguranță, să ne strice buna dispoziție. Indiferent că vrei să ieși în oraș, să reorganizezi garderoba sau pur și simplu mergi la cumpărături, petelele îngălbenite sunt greu de scos. Iată care sunt produsele care costă numai 2 lei și te ajută să redai strălucirea hainelor tale.

Cum cureți petele galbene de pe haine cu zeamă de lămâie și sare

Dacă observi că hainele tale au făcut pete galbene, gospodinele îți atrag atenția principalelor cauze pentru care se întâmplă acest lucru. Aceste semne pot păta materialele textile din cauza deodorantului folosit pe piele, a transpirației sau a hainelor împachetate într-un mod nefericit.

Bineînțeles, petele galbene sunt inestetice, motiv pentru care te gândești la o soluție rapidă și eficientă pentru a le îndepărta. Ei bine, internauții au găsit un remediu perfect. Care este secretul rufelor curate, fără pete? Poți înlătura petele galbene cu doar 2 ingrediente din bucătărie.

Este vorba despre sare și zeamă de lămâie. Tot ce trebuie să faci este să amesteci două lâmăi și o lingură de sare. Le pui în apa caldă în care vei lăsa hainele albe la înmuiat pentru circa 2 ore. Aceste ingrediente acționează ca un înălbitor foarte puternic.

După ce s-au scurs cele 2 ore, clătești hainele și le lași la uscat, la soare În cazul în care petele sunt în zona axilei, trebuie să pulverizezi amestecul de sare și lămâie direct pe pată, lasă-l să acționeze 30 de minute și apoi clătești articolul vestimentar. Îl pui la uscat, ca de obicei.

Poți albi hainele cu apă oxigenată

Un alt produs pe care-l poți folosi în voie este apa oxigenată. Folosit adesea pentru dezinfectarea rănilor, apa oxigenată este un ajutor de nădejde în lupta cu petele galbene de pe haine.

Albește rufele și le redă strălucirea de dinainte. Însă, foarte important de menționat este faptul că apa oxigenata poate fi utilizată doar pe hainele albe, deoarece va decolora articolele vestimentare colorate.

Pentru a îndepărta petele galbene de pe țesăturile albe, ai nevoie de o jumătate de cană de apă oxigenată, cu o concentratie de 3% si 125 ml de apa caldă.

Toarnă amestecul într-unul dintre compartimentele mașinii de spălat, iar hainele se vor spăla normal. Dacă pata este mai proeminentă, atunci trebuie să pulverizezi amestecul direct pe pată. Funcționează garantat.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro