Produsele care apar la Lidl România chiar azi. Clienții se vor bucura, prețurile sunt mai mici decât de obicei

Produsele care apar la Lidl România chiar azi. Clienții se vor bucura, prețurile sunt mai mici decât de obicei
Retailerul Lidl vine cu noi oferte, în a doua zi de Paște

Retailerul Lidl vine cu noi oferte, începând cu data de 26 aprilie 2022. În a doua zi de Paște, retailerul german propune noi produse inedite, la prețuri extrem de mici. Unele dintre ele vă vor fi de folos, mai ales dacă vă gândiți să mergeți la mare de 1 mai. Produsele oferite fac parte din gama produselor de picnic, și credem că sunt extrem de binevenite.

Retailerul Lidl vine cu noi oferte, în a doua zi de Paște

Suntem în 26 aprilie, și mai sunt câteva zile până la, deja celebra, minivacanță de 1 mai. Venind în întâmpinarea clienților săi, Lidl are cel puțin două noi oferte de preț pentru produsele din gama picnic. Produsele se regăsesc de astăzi în toate magazinele din România, iar prețurile sunt pe măsură.

De exemplu, dacă duceți lipsă de ladă frigorifică, Lidl vă propune un astfel de produs, marca Crivit. Nu este pentru prima dată când Lidl vinde acest produs, iar review-urile, în general, sunt pozitive.

Cât despre caracteristicile tehnice, vă putem spune că lada frigorifică are o capacitate de 30 de litri. Pe lângă asta, Lidl spune că produsul poate răci orice produs cu până la 20 de grade sub temperatura mediului ambiant.

Lidl are noua ladă frigorifică Crivit la un preț de doar 319 lei. Produsul are un mâner retractabil, iar pereții interiori sunt extrem de groși, putând meține căldura interioară la cel puțin 65 de grade celsius.

Alimentarea lăzii se face pe bază de curent electric, fie de la o priză de 230 v, fie cu ajutorul locașului brichetei din mașina personală. Lada are un consum de 69 KWh și dispune de o garanție de 3 ani.

Minivacanța de 1 mai cu un termos digital

Tot în oferta de astăzi, 26 aprilie, retailerul vă propune un alt produs, din aceeași gamă picnic. Este vorba de un termos, marca Ernesto. Acesta dispune de un afișaj digital care vă va spune ce temperatură există în interiorul recipientului.

Capacul acestuia dispune și de o sită pentru ceai detașabilă, și are o capacitate de 450 ml, mai spune Lidl. Prețul acestui termos este de 45 de lei, și îl regăsiți începând de astăzi în toate magazinele Lidl din România.

În afară de aceste produse, așa cum ne-a obișnuit, Lidl are și alte oferte, majoritatea fiind la produsele alimentare, precum produse din carne de porc, produse din gama mezelurilor și a lactatelor.

Oferte veți găsi și la băuturile alcoolice și non-alcoolice astăzi în magazinele Lidl. Nici cei mici nu au fost uitați, astăzi existând câteva produse simpatice pentru cei mici, la prețuri reduse.

Așa că, dacă aveți chef de cumpărături în a doua zi de Paște, mergeți în magazinele Lidl și vedeți ofertele.