Produsele care apar de luni la Lidl România, speciale pentru șoferi. Cum vrea retailerul să schimbe piața

Produsele care apar de luni la Lidl România, speciale pentru șoferi. Cum vrea retailerul să schimbe piața
O ofertă specială pentru șoferii români de la Lidl România

Gigantul Lidl România se gândește zilele acestea și la șoferii români. Și în trecut se regăseau astfel de produse în magazinele Lidl din România, dar acum propun o nouă ofertă la prețuri foarte mici. Mare parte dintre aceste produse se regăsesc și în cataloagele de oferte ale lanțului de supermarketuri, dar și în aplicația de mobil.

Lidl România crește cifra de afaceri și în 2021

Lanțul de supermarketuri Lidl România are la această oră una dintre cele mai mari rețele de retail după venituri. Conform unui anunț, va crește veniturile minime brute ale angajaților săi locali. Creșterea va fi de aproximativ 10%, la 4.400 de lei. Asta înseamnă că un angajat Lidl România va încasa net aproximativ 2.700 de lei lunar.

Mai mult, toate categoriile de angajați vor beneficia de o diversificare a pachetelor lor de beneficii. Retailerul a anunțat o mișcare similară în februarie 2020. La acel moment a crescut veniturile minime brute ale angajaților săi de la 3.500 lei la 4.000 lei. În momentul de față Lidl România are peste 9.000 de angajați, în toate magazinele din teritoriu.

O ofertă pentru șoferii români

Așa cum v-ați obișnuit, în fiecare săptămână Lidl România are oferte pentru mai toată gama sa de produse. Fie că vorbim de alimente, electrice sau electronice, nu există săpătămână în care românii să nu-și poată cumpăra la prețuri mici aceste produse.

De data asta, însă, Lidl s-a gândit și la șoferii din România. Așa se face că în aceste zile Lidl România le propune șoferilor produse specifice, de la spray-uri și până la dispozitive de parcare, la prețuri foarte mici.

Dispozitiv de parcare la 100 de lei

Un astfel de produs este un stâlp blocator pentru locul de parcare. Dispozitivul se regăsește în oferta retailerului la prețul 100 de lei. Stâlpul are dimensiunile de 15 x 14 x 65 cm și este livrat cu trei chei.

Lampă cu LED la 60 de lei

Un alt dispozitiv interesant, și la un preț favorabil, este o lampă de lucru cu LED-uri și acumulator. Lampa poate fi achiziționată pentru 60 de lei din toate magazinele Lidl România, și vă poate fi de folos, mai ales noaptea.

Set de covorașe de interior și spray-uri la un preț de chilipir

Tot în oferta nouă șoferii mai pot găsi așa numitele spray-uri Parkside. În general se folosesc de obicei pentru curățarea automobilelor.  Prețul pe bucată anunțat este de 12 lei.

Dacă vă gândiți să vă schimbați și covorașele de interor, Lidl România vă pune la dispoziție și astfel de produse pentru 40 de lei pe set.

Așa că, aveți o gamă variată de produse pentru mașina personală regăsite în oferta actuală a celor de la Lidl România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI