Probleme pentru Inna în Turcia. Ce se întâmplă cu vedeta

Probleme pentru Inna în Turcia. Ce se întâmplă cu vedeta
Acum se afla ”undeva in Turcia”

Inna se confruntă cu probleme grave în Turcia. Artista internațională este extrem de iubită în țară, dar și în străinătate, motiv pentru care călătorește extrem de mult și are turnee în alte țări. De data aceasta, norocul nu a fost de partea artistei, care a rămas blocată în Turcia. Vedeta a trăit momente cumplite și le-a povestit fanilor despre ce se întâmplă în aceste momente.

Momente cumplite pentru Inna

În timpul unui zbor spre Turcia, avionul în care se afla Inna nu a putut ateriza, iar asta din cauza faptului că aeroportul din Istanbul a fost închis, luni, din cauza unei furtuni de zăpadă.

„Iată-mă „Undeva în Turcia” în siguranță, dar obosită!”, le-a transmis cântăreața fanilor de pe Instagram.

„Inițial, descrierea pozei trebuia să fie – am aterizat în Istanbul- dar nu s-a întâmplat, așa că sunt aici „undeva în Turcia”, în siguranță dar obosită. Limonadă cu căpșuni, cineva?”, a scris vedeta.

În Istanbul a fost furtună de zăpadă, iar autoritățile i-au sfătuit pe oameni să nu iasă din casă dacă nu este necesar.

„Din cauza condițiilor nefavorabile, toate zborurile au fost oprite temporar pentru siguranța aeriană”, au menționat autoritățile aeroportuare într-un comunicat.

Ce se întâmplă în Istanbul

Cel puțin trei persoane și-au pierdut viața și 18 au fost rănite după ce șoferul unui autobuz a pierdut controlul după ce a derapat.

Acum, unele zboruri de pe aeroportul din Istanbul au fost reluate marți, la aproape o zi după ce totul a fost inoperabil din cauza ninsorilor abundente.

„Suspendarea operațiunilor de zbor a fost prelungită până la ora 10:00 GMT pe 25 ianuarie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile”, se arată într-un mesaj de pe pagina de internet a Aeroportului. 

Primarul orașului a declarat că zăpada va atenua condițiile de secetă din vară, așa că este un lucru bun.

„Istanbul depinde de binecuvântarea zăpezii. În final, suntem foarte mulțumiți de această ninsoare”, a spus Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI