Probleme pentru George Buhnici după derapajul avut la TV. Primul colaborator major din România care renunță la el

Probleme pentru George Buhnici după derapajul avut la TV. Primul colaborator major din România care renunță la el
Probleme pentru George Buhnici dupa derapajul avut la TV. Primul contract care ar putea sa se rupa

După ce a avut un derapaj incredibil la festivalul Neversea, George Buhnici pare să aibă câteva probleme de natură profesională. După declarațiile șocante pe care le-a făcut în legătură cu femeile supraponderale care ar trebui să meargă la sală, în loc să-și etaleze trupurile pe plajă, iată cine este partenerul important de afaceri care s-ar putea desprinde de jurnalist.

BCR ar putea renunța la contractul cu George Buhnici

Scandalul declarațiilor lui George Buhnici de la Neversea, după ce le-a criticat pe fetele rubensiene care nu merg la sala de fitness, l-ar putea costa scump pe celebrul jurnalist, scriu cei de la click.ro.

La scurt timp de la derapajul vloggerului, oficialii de la Banca Comercială Română, societate care rula mai multe contracte cu George Buhnici, au transmis un mesaj subtil pe rețelele sociale, în care și-au exprimat nemulțumirea față de situația creată.

BCR anunță că se disociază ferm de persoanele care s-ar folosi de sexism și discriminare, în diferite forme.

„La BCR lucrăm cu mulți influenceri. Plecăm de la premisa că putem fi parteneri de proiecte și de valori. Dar am vrea să fim foarte clari: ne disociem ferm de sexism și discriminare, indiferent de formă – nuanțe, aluzii sau interpretări.

Avem, de asemenea, așteptări ferme de limbaj, de atitudine și de conștientizare a greșelii când există derapaje:

– Credem că, deși sănătatea primează, nimeni nu trebuie judecat, cu atât mai puțin făcut de rușine pentru cum arată. Dimpotrivă, educația în acest sens este necesară cu blândețe, înțelegere, incluziv;

– Credem că limbajul public, cu atât mai mult al unor lideri de opinie, trebuie să evite orice nuanță despre sexism și obiectificare sexuală la adresa oricărei persoane;

– Și credem că, în ceea ce privește tinerele și tinerii din România, este necesar să evităm sexualizarea la vârste fragede, cu atât mai mult cu cât România ocupă un neonorant loc în ceea ce privește sarcinile și avorturile în rândul tinerelor minore.

„În orice greșeală, cu toții putem realiza impactul”

De-a lungul timpului, jurnalistul George Buhnici a promovat produsele și serviciile George ale BCR, sub diverse forme, pe platformele sale din mediul online.

Odată cu acest comunicat transmis de către cei de la bancă, internauții sunt de părere că Banca Comercială Română ar putea înceta colaborarea lor cu soțul Lorenei Buhnici.

„Este adevărat că oricine poate greși, dar la fel de adevărat este că, în orice greșeală, cu toții putem realiza impactul, exprima scuze și remușcări sincere, dar mai ales găsi o cale de a repara și a construi mai bine: înțelegere, valori, dialog.

În cele din urmă, credem că soluția stă în educație, pentru care toți trebuie să punem umărul, inclusiv cei care greșesc. L-am anunţat pe George că vom încheia parteneriatul cu el.

Altfel, vom rămâne în tranșeele noastre, mai dezbinați, mai lipsiți de înțelegere și de acel împreună de care este nevoie ca să construim o “țară ca afară”, au completat cei de la BCR pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe