Probleme financiare la echipa lui Ianis Hagi. Ce se va întâmpla cu unii jucători

de: Bișinicu Andreea
16 07. 2021

Chiar dacă au avut parte de un campionat fenomenal, cei de la Glasgow Rangers au mari probleme financiare, spun cei din presa străină. Ce se va întâmpla cu unii dintre cei mai buni jucători de la echipa scoțiană. Până și Ianis Hagi este îngrijorat de acest lucru.

Probleme financiare la echipa lui Ianis Hagi

Oficialii de la Glasgow Rangers au făcut anunțul care i-a îngrijorat pe fanii formațiunii scoțiene. Se pare că falimentul din 2021 i-a lăsat cu o gaură financiară substanțială de 16,37 milioane de euro. Pentru a acoperi această sumă colosală, șefii echipei din Scoția se gândesc serios la a vinde câțiva dintre cei mai buni fotbaliști de la Rangers.

Conform celor de la Football Insider, cei de la Rangers ar avea oferte de la Porto și Arsenal pentru a pregăti transferul sportivilor Alfredo Morelos și Glen Kamara. Cu toate acestea, selecționerul Steven Gerrard nu este de acord cu această idee și refuză vehement să-i dea pe doi dintre cei mai buni jucători ai echipei sale. Gerrard a declarat că ar fi dispus să-i cedeze pe jucătorii care nu sunt titulari ai echipei.

„Cred că sunt câțiva care sunt în plus și nu se încadrează în echipă. Nu știu cine ar putea fi aceia. Dacă e vreun transfer mare care trebuie să plece, Steven Gerrard va avea ultimul cuvânt.

Dacă va fi cazul și dacă vor avea de acoperit gaura de 14 milioane de lire sterline (aproximativ 16,37 milioane de euro), cred că poate fi și jumătate din acea sumă, cu câțiva jucători mai neimportanți. Gerrard ar urma să spună că ei nu sunt atât de importanți pentru echipă”, a declarat Noel Whelan, scriu cei de la Football Insider.

Steven Gerrard, nemulțumit de echipa lui

Zilele trecute, echipa lui Ianis Hagi a fost în febra pregătirilor pentru grupele Champions League. Ultimul meci susținut de formațiunea scoțiană Glasgow Rangers a fost cu Tranmere, o echipă din liga a patra engleză. Ceea ce l-a frapat pe selecționerul Steven Gerrard este că suporterii celor de la Rangers s-au aflat pe stadion atunci când echipa lor de suflet a fost învinsă.

Microbiștii care au participat la meciul amical de sâmbătă, 10 iulie, au fost văzuți cântând, chiar dacă cei de la Rangers au pierdut cu scorul de 1-0. Steven Gerrard s-a declarat nemulțumit de pregătirile echipei sale, având în vedere că jucătorii scoțieni vor intra în sezonul viitor de Champions League și Scotish Premiership.

„Nu sunt mulțumit de rezultat. Au existat goluri mari în jocul nostru. În ultimele 90 de minute nu a fost nici pe departe standardul Rangers în joc.

Trebuie să luați în considerare că este al doilea joc al nostru și intrăm obosiți. Cu nivelul jucătorilor pe care îi avem astăzi aici mă aștept să obținem câteva goluri în fiecare repriză.”, a declarat Steven Gerrard, după meciul amical.