Prinţul William, relaţie interzisă cu ruda Reginei Camilla. Cine i-ar fi furat inima soţului lui Kate Middleton

de: Manolică Anca
30 06. 2023

După opt ani de căsnicie și trei copii, este greu să ni-l imaginăm pe prințul William la brațele altei femei în afară de Kate Middleton, astăzi Prințesă de Wales. Cu toate acestea, există anumite zvonuri care susțin că fiul cel mare al Regelui ar fi avut ”bucurii” la una dintre nepoatele Camillei, mama sa vitregă.

Prințul William a avut ochi pentru una dintre nepoatele Reginei Camilla

Prințul William și Kate Middleton au un mariaj fericit, în ciuda faptului că zvonurile existenței unei presupuse amante nu se mai opresc. Cu toate acestea, cursul vieții lor ar fi putut merge cu ușurință într-un alt mod dacă circumstanțele ar fi fost diferite. Deși s-a întâlnit în urmă cu mult timp cu Kate Middleton, au existat și alte interese amoroase în viața Prințului William.

Chiar înainte de a o întâlni pe cea care avea să-i devină în cele din urmă soție la universitate, pe când avea doar 17 ani, moștenitorul tronului ar fi pus ochii pe nepoata Camillei Parker Bowles, ba chiar se spune că s-ar fi îndrăgostit de frumoasa fată.

De ce a fost prințul William legat de Emma Parker Bowles?

Femeia în cauză este Emma Parker Bowles, între cei doi fiind însă o diferență de șapte ani (el are 41 de ani, iar ea are 48). Părinții ei sunt Richard Eustace Parker Bowles și Camilla Younger, ceea ce o face să fie nepoata Camillei Parker Bowles.

Citește și: Cum arăta Kate Middleton în copilărie. Imagine rară cu Prințesa de Wales când avea doar câțiva anișori

Autorul Andrew Morton a explicat în cartea William and Catherine că fiul cel mare al Regelui Charles a avut o legătură cu Emma încă din 1999, pe când avea doar 17 ani, cu mult înainte de a o cunoaște pe viitoarea sa soție, Kate Middleton.

The Sun notează că o persoană din interiorul palatului l-a surprins pe Prințul William ”privind-o cu adorație” pe Emma, care avea 25 de ani la acea vreme: „Se uită cu dragoste la Emma și îi soarbe fiecare cuvânt. Uneori, o privește atât de adorabil încât devine puțin jenant. Arată exact ca un tânăr care se îndrăgostește.”

Ei bine, n-a fost să fie nimic între ei, probabil, din cauza legăturii lui Charles cu Camilla. Emma este în prezent o cunoscută personalitate TV în Anglia.

Citește și: Legătura neştiută dintre Regele Charles şi nepotul lui, George. Prinţul William e mândru, acum s-a aflat