01 mai 2024 | 13:56

Prinţul William, prima declaraţie despre cum se simte Kate. Dezvăluirea făcută despre Prinţesa de Wales în lupta cu neiertătorul cancer

Monden
Prinţul William, prima declaraţie despre cum se simte Kate. Dezvăluirea făcută despre Prinţesa de Wales în lupta cu neiertătorul cancer
Prințul William vorbește despre starea de sănătate a Prințesei Kate

După ce Kate Middleton a dat vestea teribilă publicului larg că suferă de cancer, nu au mai fost făcute declarații despre starea Prințese de Wales, până acum. Ce a avut de spus Prințul William?

Prințul William vorbește pentru prima dată despre starea de sănătate a Prințesei de Wales

După veștile care au șocat o lume întreagă, acelea că Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament strict, Prințul William a făcut primele declarații despre starea de sănătate a soției sale.

Prințesa de Wales a împărtășit vestea după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale la nivelul abdomenului. Până acum nu au fost făcute declarații cu privire la starea ei de sănătate.

Cu toate acestea, Prințul William a fost prezent la marea deschidere a „James Palace Newscastle”, care a avut loc pe data de 30 aprilie. Un membru din public l-a întrebat pe Prinț cum se simte Kate și cei trei copii ai lor, acesta spunând: „Toți suntem bine, mulțumim.”

De asemenea, în clipul video pe care Kate l-a făcut public și în care anunța că suferă de cancer, aceasta a precizat cât de mult contează suportul pe care îl primește de la soțul ei.

„Ultimele luni au fost foarte grele pentru toată familia. Să-l al pe William lângă mine a fost o sursă excelentă de confort și siguranță.”

Cum se simte Regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Familia regală britanică trece printr-o perioadă foarte dificilă. Atât Kate Middleton, cât și Regele Charles, au fost diagnosticați cu cancer. Cei doi urmează în momentul de față tratamente pentru a scăpa de această boală grea.

Dacă despre Kate se spune că este bine, se pare că starea monarhului nu este atât de bună. Apropiații lui spun că Regele nu se simte foarte bine și sunt îngrijorați.

Diagnosticul pentru Regele Charles a venit la începutul acestui an, dar starea lui de sănătate se înrăutățește pe zi ce trece.

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!»”, susține Tom Sykes, de la Daily Beast.

Cu toate acestea, Regele Charles este optimist și lupă în continuare pentru a învinge boala care, de cele mai multe ori, este necruțătoare.

„E hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a mai declarat Tom Skyes.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
E INTERZIS prin lege în România! Românii trebuie să-şi facă AUTORIZAŢIE
Capital.ro
Vouchere de vacanţă 2024. Primii angajaţi care vor beneficia de 1.600 de lei, bani de la stat
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro