Prințul Harry i-a șoptit aceste cuvinte lui Meghan Markle, în fața mulțimii! Ce i-a spus când și-a prezentat fiul

Prințul Harry este în culmea fericirii după ce i s-a născut primul fiu. Prințul și soția sa, Meghan Markle, și-au prezentat publicului și presei băiețelul nou-născut, dar Harry i-a șoptit ceva soției sale, ca să n-audă jurnaliștii.

În Marea Britanie există, însă, o anume Tina Lannin, care este expertă în cititul pe buze și a dezvăluit ce i-a șoptit Prințul Harry Ducesei de Sussex, soția sa.

În timp ce se apropiau de jurnaliști cu băiețelul în brațe, Harry i-ar fi spus șoptit lui Meghan „să se întoarcă” înainte de a-și privi fiul. Apoi, tot prințul a spus în șoaptă că micuțul „este atât de liniștit”. El i-a mai făcut apoi o remarcă discretă soției – „Începem”, referitor la faptul că urmau să fie filmați și difuzați în direct.

De ce i-a șoptit Prințul Harry soției sale indicații despre cum să se comporte

Meghan Markle încă mai are multe de învățat despre eticheta și obiceiurile Casei Regale din Marea Britanie. În ciuda faptului că a fost actriță și e obișnuită să stea în fața camerelor de filmat, în calitate de ducesă și soție a unuia dintre moștenitorii tronului britanic, trebuie să fie mai atentă cu naturalețea comportamentului său.

Orice gest, orice cuvânt rostit înainte de a fi gândit, poate fi aspru criticat nu neapărat de presă, cât mai ales de familia regală. Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, este încă o apărătoare vigilentă a tradiției, chiar dacă mai închide ochii uneori la stângăciile nevestelor nepoților săi.

Prințul Harry nu pare să fie deranjat de faptul că Meghan învață greu obiceiurile Casei Regale. Știe că le va deprinde în timp, iar în această perioadă este prea emoționat de venirea pe lume a băiețelului pe care l-au numit Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

„Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru bulgăraş de bucurie”, a declarat emoționat Harry.

Deocamdată, nici nu știe ce-l așteaptă, după cum i-a sugerat fratele său, Prințul William, care e „călit” cu plânsetele nocturne ale doi copii, nu ale unuia singur. Din fericire, evident că nu se vor ocupa doar părinții de copil.

Sursa: mirror.co.uk
Urmăriți Playtech.ro și pe