Prințesa Lia și Prințul Paul, schimbare radicală. Cei doi au întinerit cu operații estetice? FOTO

Prințesa Lia și Prințul Paul, schimbare radicală. Cei doi au întinerit cu operații estetice? FOTO
Prințesa Lia și Prințul Paul au întinerit cu ajutorul operațiilor estetice?

Prințesa Lia și Prințul Paul nu las nimic la voia întâmplării! Cei doi au mare grijă la felul în care arată și la cum se păstrează de-a lungul timpului. Unde au fost văzuți cei doi și ce tratamente și schimbări au suferit de curând? Ce a mărturisit Prințesa despre operațiile estetice?

Prințesa Lia și prințul Paul, schimbare cu ajutorul operațiilor estetice?

După câteva probleme cu legea care le-au dat bătăi de cap și le-au făcut ridurile să se adâncească, Prinții au decis să ia taurul de coarne și să rezolve problema estetică. Aceștia au fost văzuți recent la un salon, dar și la cabinetul unui medic estetician renumit printre vedetele autohtone și nu numai. În urmă cu puțin timp, Prințesa Lia și Prințul Paul au apărut la un eveniment de promovare împreună…puțin schimbați.

Prințesa Lia la un salon de înfrumusețare
Prințesa Lia la un salon de înfrumusețare

Este clar că amândoi se îngrijesc de felul în care arată, conștienți fiind că timpul nu iartă pe nimeni. Prințesa, la cei 70 de ani ai săi, arată impecabil, de altfel, foarte asumată, a și recunoscut de câte ori a avut ocazia că nu se ferește de îmbunătățirile pe care le poate face. În acest context, apelează ori de câte ori este nevoie la specialiști pentru a-și face câte o îmbunătățire.

Prințesa Lia și Prințul Paul se ocupă atent de fizicul lor
Prințesa Lia și Prințul Paul se ocupă atent de fizicul lor

„Să te îngrijești este o datorie”

”Să te îngrijești este o datorie pe care o ai, nu ține cont nici de vârstă, nici de poziția socială. Un aspect fizic plăcut îți poate aduce o serie de avantaje, dar mai ales o incredere mai mare în tine” Prințesa Lia

Soția Prințului Paul a declarat că apelează în mod frecvent la diverse tratamente care îi ajută pielea să rămână fermă și sănătoasă, de la ridicarea pomeților prin injectare cu acid hyaluronic, până la depigmentarea cearcănelor. Prințul alege doar să se ocupe atent de podoaba capilară și de trupul său cu ajutorul unei alimentații cât de cât sănătoase.

Urmăriți Playtech.ro și pe