Prin ce trece Oana Cârmaciu, după ce a devenit mamă. Actrița din Sacrificiul a recunoscut tot

Prin ce trece Oana Cârmaciu, după ce a devenit mamă. Actrița din Sacrificiul a recunoscut tot
Prin ce trece Oana Cârmaciu, după ce a devenit mamă. Actrița din Sacrificiul a recunoscut tot

Actriță și mamă, Oana Cârmaciu le-a bifat pe ambele până la vârsta de 26 de ani. Pe cel de-al doilea statut l-a căpătat abia luna trecută, iar ”problemele” tot de atunci au apărut. Cu mai multe detalii a venit chiar actrița din Sacrificiul, la ea pe Instagram.

Oana Cârmaciu, despre aventura de a fi mămică. Actrița din Sacrificiul: Încep să nu mai dorm

Oana Cârmaciu, care o interpretează pe Ioana Popescu în serialul Sacrificiul, de la Antena 1, și-a strâns în brațe băiețelul, pentru prima dată, în luna mai. Nașterea s-a desfășurat în cea mai mare discreție, astfel că nimeni nu a știut de fericitul eveniment, pe care ea a decis să îl facă public pe rețelele de socializare. Tânăra mămică a publicat o fotografie într-o ipostază emoționantă alături de iubitul ei, un actor în vârstă de 28 de ani, cu mesajul ”de pe când eram doar noi doi. Adică acum o săptămână”.

Nu au plănuit să devină părinți

Oana Cârmaciu a povestit că și-a dorit dintotdeauna să fie mamă, însă sarcina a fost o adevărată surpriză, de aceea scenariul serialului Sacrificiul s-a schimbat în funcție de fericitul eveniment din viața sa.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi «pregătită»”, spunea actrița la începutul anului.

Acum, odată cu venirea micuțului pe lume, începe să uite ce e somnul, dar se conformează situației și se declară fericită de cele primite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI