Prin ce chin a trecut Alessia din cauza bărbatului iubit: ”M-au batjocorit, a coborât tatăl lui” (exclusiv)

Prin ce chin a trecut Alessia din cauza bărbatului iubit: ”M-au batjocorit, a coborât tatăl lui” (exclusiv)
Ce a patit Alessia din cauza fostului sot

Alessia a trăit o adevărată dramă în ultima perioadă. Celebra solistă s-a despărțit de tatăl băiețelului ei, trecând printr-un divorț dureros. Cum a fost umilită blondina de către fostul soț și tatăl acestuia.

Drama prin care a trecut artista Alessia după ce s-a despărțit de soțul ei

Cântăreața Alessia a trecut prin cele mai dificile momente ale vieții sale, după ce căsnicia ei s-a destrămat. Blondina și soțul ei s-au despărțit după o poveste de dragoste care a durat 11 ani de zile. În 2017 artista a adus pe lume fructul iubirii lor, un băiețel pe nume Alvin.

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla.

L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el”, a declarat Alessia într-un interviu acordat pentru emisiunea TeoShow de la Kanal D.

Soțul Alessie i-a fost infidel

Artista spune că tot ce e mai rău a trecut și acum se concentrează pe lucrurile frumoase din viața ei. Se pare că partenerul ei devenise violent verbal cu ea și ar fi înșelat-o pe parcursul căsniciei, lucru care a făcut-o pe blondină să renunțe la mariaj.

„Acele clipe negre din viața mea am reușit să le depășesc odată cu trecerea timpului. Nu mi-a fost deloc ușor. Acum sunt foarte bine. Țin legătura cu tatăl copilului, normal, pentru binele micuțului. În perioada aceasta este cu el în vacanță. Avem un copil de crescut împreună, trebuie să fim maturi amândoi.

Vreau să îmi refac viața. Sunt o femeie plină de viață, îmi doresc o familie cu un alt bărbat, am tot viitorul înainte. Însă, nu acum, momentan nu sunt disponibilă pentru că acum sunt o femeie rece.

În timpul liber ies cu prietenii, râdem, glumim, mergem și mâncăm, mergem la un film la cinematograf. Sunt ok acum cu mine. În perioada aceasta am scris și șapte piese printre care una poartă titlul “Ai tupeu”, o să urmeze și videoclipurile lor, însă, încetul cu încetul.

Sper să lansez în perioada următoare câte o piesă cam la o lună și jumătate. Am început și concertele. M-am uitat pe agendă și pe 28, luna aceasta, am la Deva, pe 4, luna viitoare, la Herculane și tot așa”, a declarat Alessia, exclusiv pentru impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI