Primul lucru pe care l-a făcut Călin Donca, după eliberarea din închisoare. Soția, în lacrimi! Cât de mult s-a schimbat afaceristul

de: Sabina Anastasia
17 12. 2023

Cel mai tânăr milionar din România a fost eliberat din închisoare vineri, 15 decembrie 2023, potrivit unui material publicat pe conturile sale de pe platformele sociale. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Călin Donca, după ce a ieșit de după gratii. Orianda, soția lui, a izbucnit în lacrimi. Foto

Călin Donca a fost eliberat din închisoare

Călin Donca va fi eliberat din penitenciar – a fost anunțul neașteptat venit chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Potrivit informațiilor din mediul online, cel mai tânăr milionar din țara noastră, în vârstă de 38 de ani, a ieșit de după gratii în urmă cu două zile, mai exact vineri, 15 decembrie 2023.

Decizia a fost luată de judecătorii de la Brașov, pe rolul cărora se află dosarul în care procurorii îl acuză pe afacerist de: constituire de grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. Oamenii legii l-au plasat pe Călin Donca în arest la domiciliu (30 de zile).

Decizia luată de judecătorii de la Brașov

„Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri.

Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora”, se arată în soluția publicată în dosar, după verdictul oferit de completul de judecată de la Brașov.

Primul lucru pe care l-a făcut Călin Donca

Așadar, Călin Donca se află, începând de vineri, 15 decembrie 2023, în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, timp în care în dosarul în care i se aduc acuzații grave cercetările continuă. Omul de afaceri nu pare deloc intimidat, ci mai degrabă fericit că va petrece sărbătorile de iarnă cu familia sa.

Primul lucru pe care l-a făcut milionarul de 38 de ani, după ce a fost eliberat din penitenciar, a fost să își ia în brațe soția. Orianda, pe numele său, a fost atât de emoționată încât i-au dat lacrimile. Nici tatăl celor cinci copii ai săi nu și-a putut stăpâni emoțiile, după cum se poate observa și în imagini.

Ce a spus milionarul, după ce a fost eliberat

Călin Donca le-a declarat jurnaliștilor, după eliberarea din arest, că perioada de 30 de zile petrecută în spatele gratiilor a fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. Afaceristul le-a mulțumit judecătorilor care i-au oferit ocazia de a sta în libertate și care au fost îngăduitori cu el.

Tânărul milionar i-a mulțumit soției, care a dus și firma, și copiii de care a avut multă grijă. Călin și Orianda Donca au împreună cinci copii, cu vârste între 2 și 12 ani: Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Mulțumiri au fost adresate, de asemenea, familiei și prietenilor apropiați.

Cât de mult l-a schimbat arestul preventiv

După cum se poate observa și în imagini, Călin Donca a ieșit din arestul preventiv un om schimbat – fără îndoială emoțional, dar și din punct de vedere fizic. Omul de afaceri avea părul mult mai lung față de cum îl purta de obicei. Deși era aranjat, diferențele se pot vedea cu ochiul liber.

De asemenea, tânărul milionar a avut și barbă lungă. Dacă înainte nu purta barbă aproape deloc, după ieșirea din arestul preventiv apare cu barbă destul de lungă. Călin Donca a declarat jurnaliștilor că, în perioada de 30 de zile în arest preventiv, a înțeles că adevărata bucurie în viață este „la noi acasă”.