25 iul. 2023 | 13:54

Primul antrenor demis în Superligă după două etape. Anunțul clubului

Știri generale
Primul antrenor demis în Superligă după două etape. Anunțul clubului
Primul antrenor demis in Superlig dupa doua etape. Anuntul clubului

A fost demis primul antrenor din Superligă, după doar două etape disputate. Este vorba despre Eugen Neagoe de la Universitatea Craiova. Tehnicianul a ajuns, în această dimineață, la o înțelegere cu patronul Mihai Rotaru legată de rezilierea contractului.

Anunțul Universității Craiova după demiterea lui Eugen Neagoe

Universitatea Craiova are patru puncte din două partide disputate, după victoria 2-0 cu Dinamo și 0-0 cu Oțelul Galați. După remiza cu formația lui Dorinel Munteanu, antrenorul Eugen Neagoe a fost demis.

În urma unei ședințe care a avut loc în această dimineață, Mihai Rotaru a ajuns la o înțelegere cu antrenorul pentru întreruperea imediată a colaborării, Finanțatorul Craiovei a fost total nemulțumit de randamentul echipei sub comanda lui Eugen Neagoe.

OFICIAL | Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Neagoe au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului.
Îi dorim mult succes în continuare!”, a fost anunțul clubului din Bănie.

Eugen Neagoe a fost adus la CSU Craiova în ianuarie 2023 și a semnat un contract care mai era valabil până în 2024. Avea 21 de meciuri pe bancă. A câștigat nouă și a înregistrat câte șase egaluri și șase înfrângeri. Cu el, CSU Craiova a ratat calificarea în cupele europene pentru prima dată în șase ani.

Cine i-ar putea lua locul lui Eugen Neagoe

Favorți pentru a prelua Universitatea Craiova sunt două nume mari, în acest moment: Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Laurențiu Reghecampf a mai pregătit Universitatea Craiova între iulie 2021 și iunie 2022, are două titluri cu FCSB, în 2013 și 2014, dar și o Supercupă și Cupa Ligii. El a fost demis în această vară de Neftchi Baku.

Marius Șumudică e liber de contract după ce a fost demis de Al Raed. El are în palmares un titlu câștigat cu Astra Giurgiu și o Supercupă cu aceeași echipă, în 2016.

Pentru CSU Craiova urmează meciul din etapa a treia a Superligii, duminică, 30 iulie 2023, cu CFR Cluj, în Gruia.