Primele imagini cu Ilona Brezoianu mireasă. Ce a făcut celebra actriță la cununia civilă, toți au râs cu lacrimi! FOTO

de: Andrei Simion
22 06. 2024

Ilona Brezoianu este în culmea fericirii, după ce ea și cel pe care îl iubește au decis să meargă pe același drum și au spus marele „DA”.

Actrița a strigat în gura mare „DA”, iar cei prezenți la eveniment au început să râdă. Cu toții știm că umorul nu i-a lipsit niciodată, iar energia ei i-a cucerit de fiecare dată pe cei din spatele micilor ecrane și nu numai.

Ilona Brezoianu și Alexandru Andrei Lucian

Data de 22.06.2024 va rămâne una foarte importantă pentru cei doi îndrăgostiți. Aceștia și-au jurat iubire veșnică și urmează să aibă parte de un nou început împreună.

Ilona Brezoianu, una dintre cele mai apreciate actrițe și prezentatoare din România, a păstrat întotdeauna o discreție remarcabilă în privința vieții sale personale. Cu toate acestea, azi a fost ziua în care a făcut o excepție, surprinzând pe toată lumea cu vestea că s-a căsătorit. Vedeta și partenerul ei de viață și-au schimbat jurămintele într-o ceremonie civilă emoționantă.

Cu câteva zile în urmă, Ilona Brezoianu a anunțat discret că a depus actele necesare, fără a oferi detalii suplimentare. Astăzi dimineață, la Primăria Sectorului 4, Ilona Brezoianu și Alexandru Andrei Lucian au celebrat căsătoria lor în prezența prietenilor și familiilor. Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au fost printre cei prezenți, manifestând o emoție deosebită în această ocazie specială.

Ilona Brezoianu a ales pentru ceremonia sa o rochie albă cu mâneci lungi și croială scurtă. Rochia era accesorizată cu dantelă pe piept și tul în partea de jos, iar pentru confort a optat să poarte teniși albi. Coafura ei a fost simplă și lejeră, cu o coadă de cal și două șuvițe în față. Soțul său a ales o ținută albă formată din pantaloni și o bluză.

„Se mărită fata noastră”, a scris Cuza la secțiunea de InstaStory.

Primele imagini cu Ilona Brezoianu mireasă.

Primele imagini cu Ilona Brezoianu mireasă. Sursă: Instagram

Cine va cânta la nunta Ilonei?

Ilona Brezoianu a dezvăluit că nunta ei va avea loc în luna iulie a acestui an. Planurile pentru eveniment sunt în plină desfășurare, iar prietenul ei, Florin Ristei, pregătește o surpriză muzicală specială. A promis că va cânta la eveniment și va anima atmosfera pentru toți cei prezenți.

„(…) O să-i cânt și la nuntă. Am zis că-i fac cadou de nuntă. O să fie frumos, îi duc pe băieți, facem scenă frumoasă, îi montăm acolo în curte, îi cântă băieții, tot! Frumos! O masă să dea! Îmi fac playlist pentru nuntă, îmi iau țol!”, a spus Florin Ristei în cadrul unei emisiuni TV despre nunta Ilonei și a lui Andrei care va avea loc în iulie 2024.

Primele imagini cu Ilona Brezoianu mireasă. Sursă: Instagram