Primele imagini cu David Popovici, dinainte să devină celebru. Le-ai văzut și tu, dar abia acum poți face legătura

Primele imagini cu David Popovici, dinainte să devină celebru. Le-ai văzut și tu, dar abia acum poți face legătura
David Popovici a apărut într-un spot publicitar foarte des difuzat la TV

David Popovici este noul star al înotului mondial. La doar 16 ani, el a reușit să doboare recorduri mondiale la categoria sa de vârstă. Puștiul-minune, însă, a mai apărut la TV, pe vremea când nimeni nu se aștepta că va ajunge celebru. Iată imaginile pe care le știi, dar nu ai făcut nici o conexiune până acum…

Primele imagini la TV cu David Popovici, înotătorul fenomen de la Tokyo

Mezinul delegației României de la Jocurile Olimpice a uimit pe toată lumea la finala de 200 de metri liber. După o serie de noi recorduri naționale la categoria de vârstă, David a cucerit titlurile naționale de seniori la 100 și 200 m liber.

În finala la 200 de metri liber și 100 de metri liber de la Jocurile Olimpice, David Popovici a scris istorie la Tokyo. El a fost la două sutimi de medalia de bronz, iar la finala de 100 m liber s-a clasat pe locul 7.

Cu toate că este în atenția tuturor, puțini știu că aceasta nu este prima sa apariție publică, la TV. David Popovici a mai apărut pe toate posturile din România, fără ca nimeni să facă vreo legătură cu performanța lui de astăzi. Puștiul-minune este protagonistul reclamei la uleiul de pește Möller’s, care ajută, conform prospectului, la menținerea funcțiilor vitale ale corpului. 

Parcursul lui David Popovici, fabulos

Parcursul lui David Popovici este unul impresionant. După ce a făcut senzație la europenele de juniori de la Roma, el a surprins pe toată lumea cu performanța obținută la Jocurile Olimpice.

El a început să facă înot la recomandarea medicului, după ce i s-a descoperit o scolioză. A fost dragoste la prima vedere și după ce a fost inițiat, a ajuns pe mâna antrenorului Adrian Rădulescu, cu care lucrează încă de când avea 9 ani.

„Era modelul potrivit pentru sport, înalt la vârsta lui, membre lungi, energie multă și un pic de burtică. Asta a dispărut însă repede. Îi plăceau de la început provocările, competiția. Antrenamente, întreceri, ștafete, la toate se cupla total”, declara antrenorul puștiului.

Pe de altă parte, copilăria lui David a fost una normală și fericită. Nu a durat prea mult, totuși, pentru că la 10 ani deja făcea performanță.

„Atunci a bătut primul record național, deși nu avea cea mai bună tehnică, dar baza era mindsetul. Și-a pus în cap un scop și a ajuns acolo. De aici am pornit”, a explicat antrenorul lui.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI