24 iul. 2023 | 13:00

Primele imagini cu Dani Alves de când se află în închisoare. Cum arată fostul star al Barcelonei

Sport
Primele imagini cu Dani Alves de când se află în închisoare. Cum arată fostul star al Barcelonei
Primele imagini cu Dani Alves de cand se afla in inchisoare. Cum arata fostul star al Barcelonei

Dani Alves  se află de șașe luni în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că a violat o tânără în toaleta unui club din Barcelona. Acum, au apărut primele imagini cu fotbalistul de când a fost încarcerat, el fiind prezent la o nouă înfățișare în fața completului de judecată.

Cum arată Dani Alves după șase luni de închisoare

Dani Alves este acuzat de viol de o tânără spaniolă, după un incident petrecut într-un club din Barcelona, pe data de 30 decembrie 2022. Fostul fotbalist al Barcelonei este încarcerat în penitenciarul Brians-2, iar procurorii au refuzat eliberarea condiționată, pe motiv că acesta ar putea fugi în Brazilia.

Recent, Atresmedia TV a surprins primele imagini în care Dani Alves apare într-o sală de judecată. Filmat de la distanță, pare că fotbalistul a pierdut multe kilograme, iar cei care s-au aflat în apropierea lui susțin că pe chipul lui au apărut cearcăne, iar părul era neîngrijit.

În cadrul întâlnirii cu completul de judecată, Dani Alves recunoscut că a mințit în prima fază, atunci când a susținut că nici măcar nu o cunoaște pe tânăra în vârstă de 23 de ani, cea care l-a acuzat de viol.  Dar la cea mai recentă înfățișare, pe care chiar el a solicitat-o, a admis că a avut relații sexuale cu aceasta, dar a subliniat că au fost de comun acord.

„Nu mi-a spus niciodată să mă opresc, nici în camera privată, nici în baie”, a susținut Dani Alves.

”Nu știu dacă ea are conștiința curată”

Fundașul dreapta, ultima oară la echipa mexicană Pumas, a fost trimis pe 20 ianuarie la închisoare, pe perioada anchetei, fără posibilitatea de a ieși pe cauțiune. El susține că are conștiința curată și că nu a făcut rău nimănui, niciodată.

”Nu știu dacă ea are conștiința curată, dacă doarme bine noapte, dar eu am iertat-o. Eu am impresia că cineva a sfătuit-o prost, dar apoi și-a dat seama că nu a procedat bine, însă a fost prea târziu. Apelez la conștiința sa. Eu am dormit liniștit în fiecare noapte. Conștiința mea este curată. Nu am făcut rău nimănui niciodată. (…) Eu am intrat după ea în baia clubului de noapte. Nici măcar nu am închis ușa. Ușa a rămas deschisă tot timpul. Ea putea pleca tot timpul”, a declarat Dani Alves, în cadrul unui interviu acordat jurnalistei Mayka Navarro, citat de Corriere dello Sport.

Dani Alves riscă până la 12 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat. Și, potrivit presei spaniole, procurorii au probe importante care îl incriminează pe fostul star al Barcelonei.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
Supermarketul care oferă un leu pe orice sticlă reciclată, în loc de 50 de bani. Până când este valabilă promoția
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Rețete delicioase cu cartofi. Garniturile sunt fabuloase
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
DEVINE ILEGAL în România. Legea se va aplica obligatoriu pentru TOATĂ lumea
Capital.ro
Trucul WhatsApp pentru a afla locația în care se află o persoană, fără ca ea să știe
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
SCHIMBAREE pentru toți românii care primesc VOUCHERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro