Primele declarații ale lui Adrian Năstase despre nunta fiului său, Mihnea. Ce spune despre relația celor doi miri

Primele declarații ale lui Adrian Năstase despre nunta fiului său, Mihnea. Ce spune despre relația celor doi miri
Primele declaratii ale lui Adrian Nastase despre nunta fiului sau, Mihnea

Nuntă mare în familia lui Adrian Năstase. Mihnea, fiul fostului politician, s-a însurat cu aleasa inimii sale, iar tatăl său este cât se poate de fericit și mândru. Care a fost prima reacție a lui Adrian Năstase despre relația celor doi miri.

Ce a declarat Adrian Năstase despre nunta fiului său Mihnea

Adrian Năstase are toate motivele să fie mândru și fericit. Mihnea, fiul său cel mic, s-a căsătorit cu frumoasa Corina, femeia care i-a furat inima. Mezinul familiei Năstase și logodnica lui și-au unit destinele atât la starea civilă cât și în fața lui Dumnezeu, la o biserică superbă din Capitală.

De la biserică, Corina și Mihnea Năstase au plecat spre local într-un superb Cadillac decapotabil. Cei doi tineri miri au făcut cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi, iar petrecerea fastuoasă a avut loc la Clubul Diplomatic din București, acolo unde au sărbătorit alături de familie, prieteni și cei mai apropiați oameni din viața lor.

Cu această ocazie, socrul mare a simțit nevoia să împărtășească imensa bucurie cu prietenii săi virtuali, printr-o postare pe blogul său personal:

„Ieri, Mihnea si Corina s-au căsătorit. In felul acesta, ei au oficializat o prietenie care durează de mai mulți ani. De dimineată – căsătoria civilă, apoi ceremonia religioasă și seara – petrecerea cu rudele și prietenii.

Am avut noroc de o vreme de toamnă superbă si de o atmosferă deosebită la Clubul diplomatic – locul unde s-a desfăsurat petrecerea. Le-am urat să se iubească, să se ajute în viață și să se prețuiască unul pe altul”, a scris Adrian Năstase pe blogul lui.

Cine este Corina Corolevschi, nora lui Adrian Năstase

Nora lui Adrian Năstase este o tânără ce provine dintr-o familie influentă. Frumoasa Corina Corolevschi, poreclită și „Prințesa Constanței” este fiica lui Constantin Corolevschi, un om de afaceri potent financiar de la malul mării. Bruneta are 31 de ani, fiind cu patru ani mai mare decât Mihnea, soțul ei.

Originară din Constanța, bruneta a fost sportivă de performanță. La 9 ani s-a apucat de atletism, sport la care a renunțat în anul 2011. Corina Corolevschi devenit campioană balcanică la ștafeta de 4×100 metri, dublă campioană națională la 60 metri, campioană națională la 200 de metri și campioană națională cu ștafeta de 4x3x2x1.

Acum 10 ani, atleta a fost nevoită să se retragă din activitate din cauza unei accidentări destul de severe. În prezent, Corina și Mihnea Năstase lucrează împreună la Parlamentul European.

Urmăriți Playtech.ro și pe