Primele 3 lucruri pe care Cătălin Zmărăndescu le-a făcut imediat după eliminare. Una a fost o reală provocare

de: Bișinicu Andreea
31 03. 2022

Pentru Cătălin Zmărănescu, acceptarea participării la Survivor România 2022 a reprezentat una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale. Fostul luptător a fost copleșit de efortul fizic pe care l-a depus pe trasee, reușind să slăbească 25 de kilograme în doar câteva luni de competiție. Care sunt primele lucruri pe care le-a făcut, după ce a fost eliminat din concurs.

Ce a făcut Cătălin Zmărăndescu imediat după ce a părăsit Survivor 2022

Cătălin Zmărăndescu a dat dovadă de multă sensibilitate, atunci când a fost eliminat din competiția Survivor România 2022.

După ce a părăsit concursul primul lucru pe care l-a făcut a fost să o sune pe Luiza, iubita lui soție, femeia care i-a dăruit doi copilași, la care Faimosul s-a gândit zi și noapte, în timp ce se lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană.

Apoi, Zmără le-a mărturisit celor de la Click! faptul că a mâncat tot ce i-a poftit inima și i-a fost interzis timp de 2 luni și jumătate.

„Imediat ce am ieșit din competiție și am ajuns la cazare, am așteptat secunda în care colegii din echipa de producție mi-au returnat telefonul. Am sunat-o pe Luiza și am povestit vreme de 2 ore.

Îmi era atât de dor să-i aud vocea, să aflu ce fac cei mici, să descopăr tot ce am pierdut în cele 2 luni și jumătate. Nici nu știam ce s-o întreb mai repede sau ce să-i povestesc.

În doilea rând, cum probabil au spus și alți foști colegi de-ai mei, am mâncat mult și din cât mai multe alimente. De fiecare dată când primeam mâncare, realizam că tot îmi mai este foame sau poftă.

În al treilea rând, am realizat cât de mult am slăbit și că s-ar putea să nu mai am cu ce să mă îmbrac pe drumul de întoarcere.

A fost o provocare să găsesc niște pantaloni care să stea pe mine în hainele pe care le mai aveam în bagaj.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în exclusivitate pentru click.ro.

„A fost un adevărat șoc și pentru mine!”

Mai mult de atât, Cătălin Zmărăndescu aproape nu s-a recunoscut, atunci când s-a privit într-o oglindă, văzând că a slăbit un număr record de kilograme la Survivor: 25.

„A fost un adevărat șoc și pentru mine. Când am ajuns la cazare și m-am văzut în oglindă,  parcă nu mă recunoșteam. După ce m-am cântărit și am realizat că am slăbit peste 25 de kilograme, am realizat cât de mult m-a schimbat experiența Survivor.

În perioada în care am fost în competiție, evident am suferit de lipsa mâncării. Așa că uneori m-ați putut vedea că aveam nevoie să stau puțin pe bară pentru a-mi reveni sau pentru a-mi face medicamentul, un mic tratament.

Cu toate acestea, am avut șansa să nu mă accidentez, așa cum au pățit Roxana, Radu sau Otilia. Prin urmare, aleg să nu mă plâng de problemele mele, ci să spun că îmi voi reveni treptat, acum că am acces la tot ceea ce îmi doresc.”, a completat fostul Faimos pentru sursa citată.

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor 2022 în a treia săptămână a lunii martie, după 2 luni și jumătate de competiție. Fostul luptător a făcut parte din linia veteranilor acestui sezon.