02 aug. 2023 | 19:10

Primark tremură, are un noul rival pe piaţa din România. Marele lanţ de magazine va face furori, vine cu preţuri mici

News
Primark tremură, are un noul rival pe piaţa din România. Marele lanţ de magazine va face furori, vine cu preţuri mici
Primark tremură, are un noul rival pe piaţa din România

Un nou retailer de haine vine în România și este gata să concureze cu celebrul lanț Primark. Specializat în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, acesta își va deschide primul magazin din România în cadrul centrului comercial ParkLake Shopping Center din București, dezvoltat de Sonae Sierra. Iată despre ce brand cunoscut este vorba.

Primark are un noul rival în România

Retailerul turc Jimmy Key va deschide primul magazin din România în cadrul centrului comercial ParkLake Shopping Center din București. Cu o experiență de aproape 30 de ani în comercializarea articolelor de îmbrăcăminte pentru femei, compania depășește granițele Turciei pentru a patra oară.

România devine astfel a patra destinaţie pentru brandul Jimmy Key, majoritar prezentă în Turcia, acolo unde are un total de 60 de magazine independente.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august. Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key.

Cu planuri de a deschide mai multe magazine în țară în următorii câțiva ani, Jimmy Key dorește să devină un lider între brandurile de modă din România și regiunea SEE și, de-a lungul timpului, la nivel global”, a declarat Elvan Unluturk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

Magazin Jimmy Key

Magazin Jimmy Key

Citește și: Jumbo a dat lovitura anului în România. A cumpărat un mall din București, ce pregătește în 2023

Compania are în plan să se extindă și mai mult

Jimmy Key este un brand turcesc de îmbrăcăminte pentru femei, fondat în 1997. Compania-mamă, Sun Tekstil, realizeazăcolecții de articole de îmbrăcăminte și țesături pentru cei mai mari retaileri din lume de 35 de ani.

Potrivit strategiei sale globale, în următorii cinci ani, Jimmy Key dorește să deschidă peste zece magazine în țara noastră. Prin aceasta, brandul își propune să devină un lider de fashion în regiune, cu magazine în Turcia, Cipru, Azerbaidjan, Emiratele Arabe Unite și Arabia Saudită.

„Conform strategiei de expansiune globală, Jimmy Key a decis să deschidă primul magazin în România, în ParkLake, planificat pentru lansare în prima jumatate a lunii august.

Deschiderea primului magazin din România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Jimmy Key, iar brandul este încântat să aducă stilul caracteristic și spiritul modei pe această nouă piață”, a transmis și Elvan Unluturk, Președinte Consiliu de Administrație Jimmy Key.

Citește și: Tranzacție de 250 de milioane de euro în România, în 2023?! Gigantul din Marea Britanie care dă lovitura

Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Netflix pregătește marea surpriză. Mai sunt câteva ore
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
S-a decis plata a 500 LEI. Banii intră în cont: Așa cum Guvernul a promis
Capital.ro
Locul în care timpul pare cu 9% mai lent pentru majoritatea oamenilor
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro