12 mai 2023 | 11:07

Prima victorie pentru Harry. Ce a reuşit să câştige fratele lui William, Familia Regală nu se aştepta

News
Prima victorie pentru Harry. Ce a reuşit să câştige fratele lui William, Familia Regală nu se aştepta
Prima victorie pentru Harry

După scurta sa apariție la ceremonia de încoronare a Prințului Charles al III-lea la Westminster Abbey, Harry a obținut prima sa victorie. Puțini membri ai Familiei Regale s-ar fi așteptat la reușita fratelui lui William.

O primă victorie pentru Prințul Harry

Prințul Harry a obținut o primă victorie neașteptată în ultimul său proces ce vizează acuzații de piraterie telefonică, după ce editorul de la Daily Mail și-a cerut iertare pentru că a cerut colectarea ilegală de informații.

Gestul a fost făcut chiar în prima zi a acțiunii în justiție a fratelui lui William împotriva MGN (Mirros Group Newspapers). În documentele ce au fost publicate de la începutul procesului, reprezentanții MGN au recunoscut că există „unele dovezi ale instrucțiunii terților de a se angaja în alte tipuri de UIG. (colectare ilegală de informații) cu privire la fiecare dintre reclamanți”, printre care se numără și Ducele de Sussex. Cu toate astea, editorul a negat vreo implicare în cazul unui alt reclamant, Michael Turner.

„MGN își cere scuze fără rezerve pentru toate astfel de cazuri ale UIG și îi asigură pe reclamanți că o astfel de conduită nu se va repeta niciodată”, a precizat Daily Mail.

Te-ar putea interesa și: Ce a făcut Prinţul Harry la Palatul Buckingham timp de 30 de minute. S-a aflat abia acum, Regele Charles sigur nu a fost mulţumit

„O astfel de conduită nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”

Declarațiile sunt parte a apărării editorului în fața acuzațiilor aduse de Harry și alte persoane cu privire la presupusa colectare ilegală de informații.

„Există unele dovezi ale instrucțiunii terților de a se angaja în alte tipuri de UIG în ceea ce privește fiecare dintre reclamanți”, cu excepția cazului actorului Michael Turner a cărui afirmație este „în întregime respinsă”, a precizat Andrew Green KC, avocatul editorului.

Potrivit avocatului, clientul său își cere scuze fără rezerve.

„Această scuză nu este făcută cu obiectivul tactic de a reduce daunele, MGN acceptă că scuzele în această etapă nu vor avea acest efect, ci sunt făcute pentru că o astfel de conduită nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.”

David Sherborne, cel care îi reprezintă pe Prințul Harry și alți reclamanți, a susținut că practica este una „obișnuită și răspândită”.

„Colectarea ilegală de informații se desfășoară la scară industrială la toate nivelurile” și „aceste activități au fost obișnuite și răspândite pe tot parcursul perioadei”. „Amploarea și amploarea metodelor au fost folosite atât de des, încât au fost stocul de schimb al jurnaliștilor”.

Prințul Harry va depune mărturie la Înalta Curte în luna iunie.

Te-ar putea interesa și: Unde a fost văzută Meghan Markle imediat după încoronarea Regelui Charles. Soţia lui Harry a purtat bijuteriile Prinţesei Diana

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un loc din România, destinația turistică a anului. Turiștii de aici se cred în Paradis
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se interzic telefoanele mobile. Au fost deja eliminate de la vânzare. Decizie în justiție
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Se ÎNGHEAȚĂ SALARIILE în 2024! ȘOC TOTAL în ROMÂNIA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro