Prima reacție a lui Ianis Hagi după meciul modest din prima etapă. Ce i-au transmis fanii

de: Andrei Simion
02 08. 2020

Ianis Hagi este deja unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Glasgow Rangers, iar fanii îi scriu mereu pe rețelele de socializare. Românul a fost titular pentru vicecampioana Scoției în debutul noului sezon, în deplasarea cu Aberdeen. Totuși, evoluția sa nu a fost chiar pe măsura așteptărilor. Ianis a încercat să se implice în jocul echipei sale, dar de multe ori s-a complicat inutil. A fost singurul jucător pe care l-a schimbat Steven Gerrard în partida cu Aberdeen.

Reproșuri pentru Ianis Hagi după prima partidă oficială disputată de român în noul sezon

Ianis Hagi a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj la finalul partidei din prima etapă de campionat. „Am revenit în acțiune cu o victorie muncită în deplasare! Bine lucrat! Urmează nopțile de Europa League”, a fost mesajul lui Ianis. Rangers are meci joi, pe terenul lui Bayer Leverkusen, dar misiunea este una aproape imposibilă. Formația din Bundesliga s-a impus cu 3-1 în Scoția, pe Ibrox. Așa că sunt șanse mari ca joi să fie singura noapte de Europa League a lui Hagi și compania. Ianis a reușit și cel mai bun meci al său la Rangers în precedenta etapă a competiției Europene. Pe propriul teren, cu Braga, românul a marcat de două ori și a adus calificarea echipei sale.

Ianis Hagi rămâne un idol pentru fanii lui Rangers și mulți dintre ei i-au transmis încurajări după prestația cu Aberdeen. Au fost însă și useri care i-au spus că trebuie să ajungă în cel mai scurt timp la o formă mai bună. Așa cum a fost cazul și pentru userul Disco.

 

Și James Robertson i-a transmis un mesaj lui Ianis în care îi reproșează evoluția modestă de pe terenul lui Aberdeen. La fel și un alt user, care i-a amintit românului că actualul sezon este unul extrem de important pentru Rangers. Protestanții nu vor să o lase pe rivala Celtic să ajungă la zece titluri consecutive.