Prima poza cu Jay Leno după ce și-a ars fața. Cum arată la externarea din spital FOTO

Prima poza cu Jay Leno după ce și-a ars fața. Cum arată la externarea din spital FOTO
Prima poza cu Jay Leno dupa ce si-a ars fata. Cum arata la externarea din spital

Jay Leno a fost externat din spital. Celebrul prezentator TV american a fost supus de urgență unei operații, după ce a avut parte de un incident nefericit în propriul garaj, în urma căruia a rămas cu arsuri pe față și pe suprafața corpului. Cum arată acum vedeta în vârstă de 72 de ani.

Cum arată acum Jay Leno, după operația suferită la față

Faimosul prezentator TV Jay Leno a fost externat din spital, după ce a fost transportat de urgență la spital, la jumătatea lunii noiembrie, acuzând arsuri pe chip și pe brațe, în urma unui incident cu benzină survenit la el acasă, în propriul garaj.

Fosta gazdă a emisiunii „Tonight Show” în vârstă de 72 de ani a fost externată luni de la Grossman Burn Center din Los Angeles, împreună cu împărtășirea unei fotografii a comedianului cu câțiva membri ai echipei sale de îngrijire.

Din fericire, Jay Leno se află înafara oricărui pericol și este pregătit să-și reia activitățile zilnice. Vedeta de televiziune este un adevărat colecționat și împătimit al motocicletelor și al mașinilor.

„Sunt mulțumit de progresul lui Jay și sunt optimist că se va recupera complet. Jay Leno ar dori să le transmită tuturor cât de recunoscător este pentru îngrijirea primită și este foarte recunoscător pentru toate urările de bine.

Așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței alături de familia și prietenii săi, le dorește tuturor sărbători minunate.”, a declarat medicul Peter Grossman, potrivit CNN.

Vedeta a suferit arsuri de gradul 2 pe mâini, piept și față

Incidentul nefericit s-a petrecut în momentul în care Leno lucra sub unul dintre vehiculele sale, atunci când s-a stropit cu benzină pe față și pe brațe. Starul a fost transportat de urgență la spital, unde a suferit două proceduri chirurgicale pentru a-și trata rănile.

„Când a fost scos din zona de sub mașină, s-a observat că avea arsuri destul de semnificative la față și la mâini. Arsurile sale includ fața, mâinile și pieptul, arsurile sunt destul de semnificative”, a remarcat doctorul Grossman.

Jay Leno a fost dus mai întâi la un spital local și apoi a fost transferat la Grossman Burn Center din Los Angeles după incident.

Soția lui Leno a fost alături de el, fiind „evident foarte îngrijorată”, a spus medicul. Rănile vedetei de televiziune sunt un amestec de arsuri de gradul doi și, posibil, de gradul trei, potrivit spuselor specialistului.

Urmăriți Playtech.ro și pe