10 iun. 2024 | 22:15

Prima plajă urbană din Europa se află în București. Ai lagună turcoaz și plaje cu nisip alb ca în Maldive, cât costă un șezlong la Lagoon Park

News
Prima plajă urbană din Europa se află în București. Ai lagună turcoaz și plaje cu nisip alb ca în Maldive, cât costă un șezlong la Lagoon Park
Prima plajă urbană din Europa se află în București

În București se află prima și cea mai mare plajă urbană din toată Europa. Aici veți regăsi aceeași atmosferă ca pe plajele din Maldive, însă în Capitala României.

Se deschide prima plajă artificială urbană din România

Miercuri, 12 iunie, dezvoltatorul Forty Management deschide Lagoon Park Bucharest. Este primul proiect de tip Public Acces Lagon din Europa, a anunțat compania.

Este vorba despre prima plajă artificială dintr-o capitală europeană. Deschiderea va avea loc peste două zile, iar investiția a fost de 33 milioane de euro. Între orele 09 și 19 prețul va fi de 230 de lei de persoană de luni până vineri, iar în weekend este de 28 de lei/persoană.

Plaja cu nisip are o suprafață de 11.000 de mp și vor fi disponibile 150 de șezlonguri premiul și 100 VIP. Totodată, veți putea mânca la două restaurante și puteți opta pentru servirea la șezlong.

Prețul de închiriere a unui șezlong este de 120 de lei/persoană de luni până vineri, iar în weekend este de 140 lei/persoană, între orele 09 și 14:00.

„Lagoon Park Bucharest este prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, oferind o escapadă idilică din dinamica vieții urbane și un model de armonie între tehnologie și natură.

Lagoon Park înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de mp într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de doi metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, două restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Sands of Therme, cea mai mare plajă urbană din Europa

Therme București a redeschis Sands of Therme pe data de 1 iunie. Plaja de la Therme are nisip fin, palmieri pe marginea piscinei, muzică și un cocktail bar. Toate acestea se află la doar 10 minute de București.

Bucureștenii, și nu numai, sunt așteptați pe plaja urbană cu un mix nou de competiții sportive pentru amatori și  profesioniști, o nouă competiție internațională de flair bartending, programe de wellness si skin  health.

„Față de  sezonul trecut, am crescut suprafața umbrită cu vegetație exotică prin plantarea de noi  specii de plante, copaci și palmieri ce creează noi zone de relaxare pe plaja Sands of Therme.

Și asta  nu e tot: lucram intens la reamenajarea plajei Galaxy pentru si mai multă distracție pentru cei mici  dar și pentru mai mult confort și relaxare pentru cei mari!

Am îmbunătățit spațiile și facilitățile de pe  plaja cu noi zone de relaxare pe care suntem nerăbdători sa le punem la dispoziția publicului, în decursul lunii iunie”, a precizat Andrada Seitan, director de marketing și comunicare Therme București.

Digisport.ro
Are zeci de milioane de euro și un avion privat, dar merge cu metroul și autobuzul în București
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Europa, salvată de o beție cruntă. Împăratul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfăta cu o fântână de alcool
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Oana Ioniță riscă să își piardă fiul definitiv. A ajuns la capătul puterilor
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro